Somer Sivrioğlu'ndan beklenmedik yarışmacı itirafı! "Bayağı gıcık olmuştum"

Ünlü şef Somer Sivrioğlu katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü şefin MasterChef yarışmasında bulunan yarışmacılarla ilgili itirafı gündem oldu.

TV8 yarışmasının en çok izlenen yemek programı olan MasterChef yarışmasıyla ünlenen Somer Sivrioğlu Berfu Yenenler'in Youtube programına konuk oldu. Hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan ünlü şefin bir dönem yarışmada olan yarışmacılarla ilgili itirafı herkesi şaşırttı.

"BAYAĞI GICIK OLMUŞTUM"

Somer Sivrioğlu "MasterChef'te en sinir olduğun yarışmacı kimdi?" sorusuna samimi bir şekilde şöyle cevap verdi: 

"SERHAT'A BAYAĞI GICIK OLMUŞTUM"

"İlk başlarda Serhat'a bayağı gıcık olmuştum. Çünkü geldi ukalalık yaptı falan ya ben çok rahat yaparım diye. Sonra tanıdıkça çok sevdim tabii."

"GÜZİDE'NİN YARIŞMANIN BAŞINDA BİLEREK ELENMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Yarışmacılara sinir olmaktan ziyade potansiyellerinİ ortaya koyamamalarına kızdığını ifade eden Somer şef Güzide'nin yarışmanın başında bilerek elenmesine çok üzüldüğünü söyledi.

 

 

Dedesini kaybeden Kadir Ezildi'den yürek burkan paylaşım! "Tabut içindeyken duymuyor"

İLİŞKİLİ HABER

Dedesini kaybeden Kadir Ezildi'den yürek burkan paylaşım! "Tabut içindeyken duymuyor"
 Hande Erçel'den ani karar! Eskiye döndü

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den ani karar! Eskiye döndü

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0