Hande Erçel'den ani karar! Eskiye döndü

Geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanmaya başlayan 'Bambaşka Biri' dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, dizinin final kararının ardından soluğu yurt dışında almıştı. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, bu kez değişimiyle dikkat çekti.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde saçlarını kızıla boyatarak tarzında radikal bir değişim kararı almıştı. Kızıl saçlarıyla sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye bölen ünlü oyuncu, bu kez yine ters köşe yaparak aniden siyah saçlarına geri döndü.

Hande Erçel kızıl saçları

Hande Erçel kızıl saçları

BÜYÜK ELEŞTİRİ ALMIŞTI!

Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu kızıl saçlarıyla yaptığı paylaşımlar üzerine binlerce kişi tarafından eski tarzına geri dönmesine dair yorum almıştı. Oyuncunun doğal halinin ona daha çok yakıştığını belirten hayranları kadar kızıl saçlarını yakıştıranlar da vardı. Ünlü oyuncu yaptığı son paylaşımla doğal haline döndüğünü duyurdu.

İşte, Hande Erçel'in o paylaşımı...

Hande Erçel

Hande Erçel

Somer Sivrioğlu'ndan beklenmedik yarışmacı itirafı! "Bayağı gıcık olmuştum"

İLİŞKİLİ HABER

Somer Sivrioğlu'ndan beklenmedik yarışmacı itirafı! "Bayağı gıcık olmuştum"
Öykü Gürman yıllar sonra yeniden seslendirdi! Vapurda karşılaştı

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Gürman yıllar sonra yeniden seslendirdi! Vapurda karşılaştı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0