Öykü Gürman yıllar sonra yeniden seslendirdi! Vapurda karşılaştı

Son zamanlarda şarkıcılığından ziyade oyunculuğuyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Öykü Gürman, geçtiğimiz günlerde Karaköy Kadıköy vapurunda genç bir müzisyene eşlik etti. Vapurdaki bir vatandaşın o anları sosyal medya hesabından yayınlaması üzerine Öykü Gürman, kısa süre içerisinde büyük beğeni aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sesi ve sahne performanslarının yanı sıra oyunculuk performanslarıyla da adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Öykü Gürman, bir süredir ekranlardan uzaktı. Geçtiğimiz günlerde 19:15 Karaköy-Kadıköy vapuruna binen ünlü şarkıcı, genç bir müzisyen ile karşılaştı. Aralarında geçen konuşmanın ardından genç müzisyen, bir döneme damgasını vuran ve oyuncu kadrosunda Öykü Gürman'ın da rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde seslendirilen 'Oy Beni Vurun Vurun' şarkısını söylemek istediğini dile getirdi. Genç müzisyenin bu ince isteğini geri çevirmeyen Öykü Gürman, müzisyeni kırmadı ve şarkıyı seslendirdi.

Öykü Gürman

Öykü Gürman

SOSYAL MEDYADA ADETA BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU!

Vapurda bulunan vatandaşların o anları kayıt alarak sosyal medyadan paylaşması üzerine görüntüler kısa süre içerisinde hızla yayıldı. Öykü Gürman'ın o anları sosyal medyada büyük beğeni alarak gündem oldu. Genç müzisyen o anları sosyal medya hesabından paylaşarak Öykü Gürman'a ayrıca teşekkürlerini iletti. 

İşte, o anlar...

 Hande Erçel'den ani karar! Eskiye döndü

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den ani karar! Eskiye döndü
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0