Buket Aydın okları Selin Gökbakar'a çevirince ortalık karıştı! Şahan Gökbakar özür diledi

Buket Aydın ve Şahan Gökbakar'ın arasında tansiyon yükselmeye devam ederken Aydın'ın Selin Gökbakar ile ilgili söylediği sözler ortalığı karıştırdı. Selin Gökbakar'ı "Eşini karşına al sor, 'sana zamanında lüks jeep alan kişiye karşılığında ne verdin Selincim' diye" sözleriyle hedef alan ünlü sunucunun açıklamalarının ardından Şahan Gökbakar eşinden özür diledi.

Buket Aydın'ın geçtiğimiz günlerde özel günler dışında erkeklere hediye almadığını, hesabı ödemediğini ve erkeğin her durumda hesabı ödemesi gerektiğini ifade ettiği açıklamaları sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Kimi sosyal medya kullanıcıları Aydın'ın ifadelerine katırken kimileri de bu davranış şeklinin erkekleri kullanmaktan farkı olmadığını savundu. 

Buket Aydın

Buket Aydın

Büyük yankı uyandıran açıklamalarından ardından Şahan Gökbakar, ünlü sunucuyu taklit ettiği bir video paylaştı.

"EŞİNİ KARŞINA AL BİR SOR BAKALIM"

Videoyu izledikten sonra küplere binen Aydın ise "Demet ve Jess ile Gel Konuşalım" programına bağlanarak Gökbakar'ı kadın düşmanı olmakla suçladı ve "Kadın düşmanı, rezil" söylemlerinde bulundu. Öte yandan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar'ı da olaya dahil eden ünlü sunucu, "Eşinin eski soyadı Ortaçlı. Listesi kabarık. Eşini karşına al sor, 'sana zamanında lüks jeep alan kişiye karşılığında ne verdin Selincim' diye. Bir insan komedi yapıyorsa sadece komedi yapar, insanların kişilik haklarına hakaret etmez." şeklinde konuştu.

Şahan Gökbakar ve eşi Selin Gökbakar

Şahan Gökbakar ve eşi Selin Gökbakar

"ÖZÜR DİLERİM KARICIM"

Selin Gökbakar'ı zan altında bırakan açıklamalar sonrasında eşinden özür dileyen Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şöyle konuştu:

"Yaptığım bir skeç sonrasında, ilk arabasını kendi parasıyla almış, tanıdığımda ailesiyle yaşayan, kendi emeğiyle ve arkasında para babaları olmadan moda üzerine çalışmış, evlendikten sonra iki çocuğumuzu dadısız kendi başına büyütmek için tüm hayatını onlara adamış, bunca imkana rağmen şımarmamış, evlenmeden önce de sonra da gayet asil, onurlu, temiz ve dürüst bir insan olan canım karım, değerli eşim Selinimin, hiç alakası olmamasına rağmen bu yalan dolan, leş, paçoz, çirkin, seviyesiz, değersiz, ucuz ve varoş muhabbetin içinde adının geçmesine sebep olduğum için üzgünüm. Kusura bakma karıcım seni seviyorum."

İki ünlü ismin tartışması devam ederken sosyal medya kullanıcıları da 'Kim haklı?' sorusuyla ikiye bölündü. Sizce kim haklı?

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

Mehmet Ali 3 ay önce

Şahan haksız ugrasirsan uğraşırlar nokta.

Toplam 2 beğeni

Way be 3 ay önce

Komşunun kulübesine taş atarsan o da senin sırça köşküne...

Toplam 2 beğeni

dede korkut 3 ay önce

tosunum benim, özür dilerken diz çök ve ayaklarına kapan, ama yine de bir sor o soruyu

Toplam 2 beğeni

cihangir 3 ay önce

şahan kendi eşinden özür dilemiş. uyanıklar.

Toplam 1 beğeni

tekin 3 ay önce

aynı özrü sanatcı adı altında depremde devlete karşı yaptığın asılsız konuşmalar içinde yap sahan geğirerek sanatcı olan zat hayatın milleti taklit edip aşalamayla geçiyor

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun