Yağ aldırma operasyonu için ameliyata girmişti! Ünlü pop şarkıcısı hayatını kaybetti

Sesi ve sahne performanslarıyla Brezilya'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü pop şarkıcısı Dani Li, yağ aldırma operasyonu sırasında hayatını kaybetti.

Brezilya'da oldukça popüler olan ve şarkılarıyla büyük beğeni toplayan dünyaca ünlü şarkıcı Dani Li, geçtiğimiz gün karın ve sırt bölgesindeki yağları aldırmak için bıçak altına yattı. Aynı süreç içerisinde meme küçültme ameliyatı da olan ünlü şarkıcı, ameliyat esnasında yaşanan komplikasyonlar sonucunda fenalaşıp vefat etti.

 Dani Li

Dani Li

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Özellikle Brezilya'da 'Eu sou da Amazonia' (Ben Amazonluyum) adlı şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Danielle Fonseca Machado aldığı karar üzerine Brezilya'nın Pinhais şehrinde gerçekleştirilen ameliyata girdi. Karın, sırt bölgesinde yağ aldırma ve meme küçültme ameliyatı sırasında komplikasyonlar yaşayan ünlü isim ameliyatın ardından hemen yakındaki Curitiba'da bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ünlü şarkıcı 42 yaşında hayatını kaybetti. 

 Dani Li

Dani Li

OPERASYON İÇİN 154.000,00 TL!

Eşi Marcelo Mira'nın yerel kaynaklara yaptığı açıklama sırasında ise "Dani'nin cenazesi Macapá'ya gelecek. Hepimiz bu durumdan çok etkilendik. Cenaze töreni cumartesi günü olacak." şeklinde konuştuğu öğrenildi. Operasyon için yaklaşık 154.000 TL ödediği öne sürülen Dani Li'nin ameliyatı sırasında yaşadığı komplikasyonların nedeni ise henüz belirlenemedi.

Victoria Beckham'ın diyetinin sırrı ortaya çıktı! 25 yıldır aynı yemekleri yiyor

İLİŞKİLİ HABER

Victoria Beckham'ın diyetinin sırrı ortaya çıktı! 25 yıldır aynı yemekleri yiyor
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Dıbış 3 ay önce

Yağ aldırıp riske gireceğine boğazını kısıtla, az ye...