Reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisine şikayet üstüne şikayet geldi!

Uzun yıllardır televizyona iş yapmayan ünlü tiyatrocu ve sinemacı Yılmaz Erdoğan, kendi senaryosuyla ekranlara geri döndü. İnci Taneleri daha ilk bölümüyle büyük ilgi çekerken, öte yandan dizi hakkında suç duyurusu yapıldı.

Her bir sahnesiyle dikkat çeken dizi, daha yayınlanmadan dahi konuşulmaya başlanmıştı. Geçtiğimiz gün ilk bölümü yayınlanan İnci Taneleri dizisi, sosyal medyayı ikiye böldü. Özellikle pavyon sahneleri ile gündeme gelen İnci Taneleri hakkında, pavyon dansı sahnelerinin genç kızlara kötü örnek olduğu iddiasıyla Ankara Seymenler Kulübü Derneği Başkanı Şerafettin Demir, dizinin yayından kaldırılması talebiyle RTÜK'e başvuru yaptıklarını söylemişti. İlk bölümüyle reyting rekorları kıran dizi hakkında bir suç duyurusu daha geldi.

inci taneleri dizisi

inci taneleri dizisi

İNCİ TANELERİ'NE MÜSTEHCENLİK SUÇLAMASI!

Hapishaneden yeni çıkan Azem adlı bir öğretmenin hikayesini anlatan dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka oynuyor. Özellikle pavyon dansı sahnesiyle sosyal medyada viral olan diziye, tepkiler gelmeye devam ediyor.

inci taneleri dizisi şikayet edildi

inci taneleri dizisi şikayet edildi

Daha önce pavyon sahneleri dolayısıyla şikayet edilen dizi, şimdi de Mil Diyanet Sendikası tarafından suçlandı. Mil Diyanet Sendikası, müstehcenlik suçlamasıyla, İnci Taneleri dizisi hakkında RTÜK'e suç duyurunda bulundu.

Sendika X hesabından yaptığı açıklamada "Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisi, müstehcen pavyon sahneleri ile büyük tepki çekti. Dizideki pavyon sahneleri ve danslar “Sizde hiç utanma yok mu” dedirtti. Dizinin yayından kaldırılması için harekete geçtik ve RTÜK'e başvuruda bulunduk. Manevi tahribatın tehlikeli boyutlara ulaştığı bir süreci yaşıyoruz. RTÜK bünyesinde mutlaka ‘Ahlak Denetim Kurulu’ oluşturulmalı ve buna benzer ahlaksız müstehcen diziler anında yayından kaldırılmalıdır. Mil Diyanet Sen olarak ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ eksenli çalışmalarımızı sürdürmeye ve bu bağlamda yetkilileri uyarmaya devam edeceğiz." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rengarenk şov! Dumanla renklendirilen baloncukların eşsiz dansı sosyal medyada viral oldu

Çağla Şıkel'den gündem olan açıklamalar! Sosyal medyadan gelen sorulara bir bir cevap verdi

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'den gündem olan açıklamalar! Sosyal medyadan gelen sorulara bir bir cevap verdi
İlk Hindistan daha sonra Gaziantep! Takside başlayan aşk nikah masasında bitti

İLİŞKİLİ HABER

İlk Hindistan daha sonra Gaziantep! Takside başlayan aşk nikah masasında bitti

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 15

zorbey 2 ay önce

karimla komsumla yada kizimla gelinimle nasil seyredecegiz böyle duyarsiz dizileri,sayin yilmaz erdogan senin anan nenen ve kültürün buna müsade edermi,bu toplumdan ne istiyorsunuz,üc kurus kazanacan diye böyle ahlaksiz filimler konulurmu,biz simdi küfür etsek söylemiyeceginiz sey kalmaz,simdi sizinki bu millete küfür deyilde ne

Toplam 3 beğeni

MUZTAVA 2 ay önce

Ya hayret be arkada$ ne müstesceni be.!!! Cok cok daha beterleri ba$ka dizilerde cekilmi$ filmlerde var´6o li yillardan beri pavyon ya$antisi Türkiyede var son yillardada cogaldilar..Topluma aile yapisina zarar veren bu pavyonlar kapatilmasi gerekirken kalkmi$ genc kizlari özendiriyormu$ ya git bee na komik acaip tuaf milletiz artik yazmaya kelime bulamiyorum yuh beee.

Rebelboy1903 2 ay önce

Yahu bende bunu anlamıyorum. Ankara da Cami kadar pavyon vardır. Buna takılmıyorsunuz dizi de bir sahneye mi takılıyorsunuz ? Toplumların sanatı yaşam tarzlarına göre şekillenir. Islamiyetten önce cami inşaa eden Türk duydunuz mu ? Bugün mimariniz, sanatınız değişiyorsa yaşamınız o yönde evrilmiş demektir kardeşim yaptıklarımızı bize izletmeyin mi diyorsunuz ?

İbrahim hoca 2 ay önce

Vallahi ben gözucuyla baktım çok beğendim Ankara’da pavyon gecelerimi anımsattı Allah’a şükür şimdi tövbe ettim umreye gittim sanatçılar iyi rol yapmış hakkını vermiş benim tanıdığım Yılmaz rütük mütük dinlemez gerçi aralara inşallah maşallah katmış ama yetersiz gelmiş herhalde

anadolu... 2 ay önce

Yılmaz erdoğan sanatçı ? ama toplumun inancına ve tarihine saygısı olan değil. Zaten kendini Türkiyeli değil dem'li bir kürt olarak görür. Şu an survivor daki yeğeninin söylemleri hala hafızamızda, özgür kürtler vs gibi. ÜZÜLEREK... bir gerçektir bu...

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun