CZN Burak'ın yaralı halleri korkutmuştu! CZN Burak'tan videoyla ilgili ilk açıklama

Ünlü şef CZN Burak sosyal medyadan yayınladığı videoyla sevenlerini korkutmuş ve ünlü şefin vücudundaki yaralar ve kızaran gözleriyle merak konusu olmuştu. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafların ardından CZN Burak’tan açıklama geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çektiği yemek videolarıyla tanınan CZN Burak lakaplı ünlü şef Burak Özdemir son videosu sevenlerini korkuttu. Paylaşımında takipçilerine içinde döken Özdemir'in vücudundaki yara izleri dikkat çekti.

"HER GÜN BİR KÖŞEDE CANIM YANIYOR"

Suratında, gözünde ve vücudunun çeşitli bölgelerindeki yaraları çektiği fotoğraflarla bir klip hazırlayan fenomen görenleri şoke etmiş ve hayranlarını endişelendirmişti. 

Daha önce babasıyla yaşadığı sıkıntılar nedeniyle davalık olan Burak Özdemir, Instagram hesabından vücudundaki yara izlerini ve kızaran gözünü göstererek şu ifadeleri ekledi: "Ya Rab beni şu köşede kırdılar. Ya Rab... Kalbim bin parça bırakıldım. Şurada canım yanıyor. Sırtım bıçak izi dolu. Vefasızlıklar, hainlikler... Her gün bir köşede canım yanıyor ya Rab. Sen alsan beni huzuruna. Tam insan dergah ilahiye secde etse var ya... Kainatta her şeyi idare eden Allah seni muhataba almış dertleşiyorsa... Başka bir insanın kabine hangi siklet ağırlık verebilir ondan sonra."

SEVENLERİNDEN YORUM YAĞDI

CZN Burak'ın "En güzel bağ sevgi midir gerçekten?" notuyla yayınladığı videoya "Sana ne oldu?", "Bu yaralar ne?" ve "Bu videoyu izledikten sonra mümkün değil" yorumları yapılmıştı. 

CZN BURAK'TAN AÇIKLAMA GELDİ!

Çok konuşulan fotoğraflarının ardından ünlü şeften açıklama geldi. Yurtdışında olan CZN Burak  Posta'ya verdiği röportajda  "Çok eski bir görüntü ve ben tekrar paylaştım. Ağır bir iş kazası geçirmiştim. Çünkü takipçilerimle dertleşmeyi seviyorum. Onlara bu noktaya kolay gelmediğimi anlatıyorum. Karamsar olmamaları gerektiği mesajını veriyorum. Asla kendime zarar vermedim. Ya da birileri bana zarar vermedi."

Oz Büyücüsü'ndeki kırmızı ayakkabılar yıllar sonra bulundu! Hırsıza rekor para cezası verildi

İLİŞKİLİ HABER

Oz Büyücüsü'ndeki kırmızı ayakkabılar yıllar sonra bulundu! Hırsıza rekor para cezası verildi
Kıvanç Tatlıtuğ'dan duygulandıran paylaşım! "Bir aile olarak devam eden yolculuğumuz"

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'dan duygulandıran paylaşım! "Bir aile olarak devam eden yolculuğumuz"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Murat 3 ay önce

Sadece sow baska bisey degil bir musluman kendini acindirmaz dert yanmaz Allah hidayet versin

Gece kartalı 3 ay önce

Sadece duygu sömürüsü yapıyor...eski hallerini niye gösteriyorsun..

Yavuz 3 ay önce

Çok dağıtıyorsun kendini yakışmıyor! Başında bela varsa da kendine sağlam koruma ayarla. Emniyetle iletişim kur. Ama kendini dağıtma, fazla da ağlama! Paranda var mesleğinde. Gerekiyorsa iyi bir hocadan psikolojik destek al. Seviliyorsun yine de dikkat et kendine

ishak 3 ay önce

bütün piyasa yahudilerindir böyle izinsiz desdur yaparsan mafyaları yığarlar başına

Toplam 1 beğeni

Kenan Çelik 3 ay önce

Allah şifa versin yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim. Rabbim tüm mazlumların iyi kalpli insanların yardımcısı olsun.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun