Kıvanç Tatlıtuğ'dan duygulandıran paylaşım! "Bir aile olarak devam eden yolculuğumuz"

Final kararı alınmasıyla gündeme gelen Aile dizisi, geçtiğimiz günlerde son bölümünün çekimlerini tamamladı. Dizinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ise diziye ve rol arkadaşı Serenay Sarıkaya'ya olan vedasını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gerçekleştirdi. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyada kısa süre içerisinde hızla yayılarak sevenlerine duygu dolu anlar yaşattı.

Gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 30 bölümlük yapılan anlaşma sebebiyle final kararı alınan Aile dizisi geçtiğimiz günlerde çekimlerinin sona erdiğini duyurmuştu. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ise diziye ve rol arkadaşı Serenay Sarıkaya'ya olan vedasını sosyal medya hesabından yayınlayarak sevenleriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun o sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Aile

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Aile

VEDA MESAJINI YAYINLADI!

Ekranların sevilen dizisi Aile, aldığı final kararı üzerine izleyicilerinden büyük tepki toplamıştı. Gelen tüm ısrarlara rağmen kararından vazgeçmeyen popüler dizi, geçtiğimiz günlerde çekimlerini sonlandırarak son bölümün yayınlanmasına hazırlandı. Ardından dizinin oyuncularından da veda mesajları gelmeye başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Aile

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Aile

"BİR AİLE OLARAK BAŞLADIĞIMIZ..."

Dizinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ veda paylaşımı sırasında "Bir aile olarak başladığımız ve öyle devam eden yolculuğumuzda sona geldik." şeklinde konuştu. Rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile bir fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu sözlerine "Aile'ye emeği geçen tüm oyuncu ve set arkadaşlarıma, 30 bölüm bizimle olan ve destek veren siz güzel izleyicilerimize teşekkür ederiz. Bu güzel ekip ile yolumuz tekrar kesişecek" diyerek devam etti. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde büyük beğeni aldı.

İşte, ünlü oyuncunun veda paylaşımı...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Aile Veda

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Aile Veda

CZN Burak'ın yaralı halleri korkutmuştu! CZN Burak'tan videoyla ilgili ilk açıklama

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'ın yaralı halleri korkutmuştu! CZN Burak'tan videoyla ilgili ilk açıklama
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0