Bruce Willis'i hastalığından sonra kızı anlattı! "Gözlerinde muzip bir pırıltı var"

Dünyaca ünlü aktris Bruce Willis bir süredir tedavisi mümkün olmayan hastalıklarıyla mücadele ediyor. Ünlü oyuncuyu ailesi hiç yalnız bırakmıyor. Bruce Willis'in kızı verdiği röportajda babasıyla ilgili detaylar paylaştı.

Zor Ölüm, Altıncı His, Ölümsüz, Friends gibi birçok yapımda yer alan dünyaca ünlü sinema oyuncusu Bruce Willis geçtiğimiz aylarda ciddi hastalıklarla mücadele ediyordu. Bilişsel sorunlara yol açan afazi hastalığından sonra demans teşhisi de alan Willis'in hareketli ve muzip tavırlarını sevenleri özlüyor. 5 çocuk sahibi olan ünlü oyuncunun sağlık durumu ailesi için de kolay yaşanmadı. Çocukları ve torunlarıyla oluşturduğu sevgi çemberinde, tıbbın olanaklarıyla belli bir durumda tutulan Willis'in ilk eşi Demi Moore ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Rumer Willis, babasıyla ilgili ipuçları verdi.

Bruce Willis

Bruce Willis

HASTALIĞINDAN SONRA BRUCE WILLES'İ KIZI ANLATTI

35 yaşındaki Rummer Willis, 68 yaşındaki babasının neşeli hayatını şu cümlelerle özetledi: "Çok çekici, çok komik ve çok aptal... Gözlerinde muzip bir pırıltı var. Nazik ve tatlı". Müziği, mizahı ve heyecanı hayatından eksik etmeyen ünlü oyuncuyu bu zor günlerinde en çok mutlu eden şey de minik torunuymuş.

Rummer Willis'in minik kızı Louetta Isley, dedesinin kucağına gelince ünlü oyuncunun adeta gözleri parlıyormuş. Minik kızın özellikle kızınca aynı dedesine benzediğini söyleyen Rummer Willis "Louetta'yı gördüğünde babamın yüzü aydınlanıyor. Bu türden bir haylazlık ve neşe kıvılcımına sahip olduğum ve hala bu yaşımda oyunlar oynayabildiğim için minnettarım" şeklinde konuştu.

Bruce Willis

Bruce Willis

Hastalığından sonra ünlü oyuncunun kızları onu adeta sevgi çemberine aldı.

Vefat eden Alev Alatlı'nın vasiyeti ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Vefat eden Alev Alatlı'nın vasiyeti ortaya çıktı!
Danla Bilic'in evine kadar gelen takıntılı hayranına yeni önlem! Artık korumayla geziyor

İLİŞKİLİ HABER

Danla Bilic'in evine kadar gelen takıntılı hayranına yeni önlem! Artık korumayla geziyor
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0