Viyana'da Ricky Gervais ile aynı sahneyi paylaşacak olan Cem Yılmaz'ın bilet fiyatı olay oldu

Cem Yılmaz'ın dünyaca ünlü komedyen Ricky Gervais'in sahne aldığı Viyana'daki bir salonda izlemenin bedeli sosyal medyaya damga vurdu. Gervais'in gösteri bileti 60 Euro'ya satılırken Yılmaz'ın da aynı kategorideki bileti için istediği fiyatı duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Cem Yılmaz, 7 Şubat'tan itibaren 'CMXXIV' adlı yeni gösterisiyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 495 TL ila 4 bin 400 TL arasında satışa çıkarılan biletlerin fiyatları dudak uçuklatırken Yılmaz'ı Viyana'da izlemenin bedeli ise 'yok artık' dedirtti.

Ricky Gervais ve Cem Yılmaz

Ricky Gervais ve Cem Yılmaz

Dünyanın en sevilen oyuncularından ve komedyenlerinden Ricky Gervais'in sahneye çıktığı Viyana'daki salonda gösteri yapacak olan Yılmaz, dünyaca ünlü yıldızın bilet fiyatının aksine rekor bir bilet ücret talep ediyor. Ünlü yıldızın aynı salondaki gösteri bileti 60 Euro'ya satılırken Yılmaz'ın aynı kategorideki bileti 125 Euro'ya satışa sunuldu.

Ricky Gervais biletlerinin fiyatı

Ricky Gervais biletlerinin fiyatı

Cem Yılmaz biletlerinin fiyatı

Cem Yılmaz biletlerinin fiyatı

Bilet fiyatlarındaki bu fark, sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Abese İrca'nın hesabından gündeme getirilen fiyat farkını gören sosyal medya kullanıcıları, "125 Euro versin ben Cem Yılmaz'ı güldüreyim" yorumlarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rol arkadaşları Defne Joy Foster'ı unutmadı! Ölümünün 13. yılında anıldı

"Kanserden öldü" denilen Poonam Pandey'nin yalan söylediği ortaya çıktı! Sebebi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

"Kanserden öldü" denilen Poonam Pandey'nin yalan söylediği ortaya çıktı! Sebebi şoke etti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Şımarık 2 ay önce

Demek ki bizim insanlarımız daha yolunabilir olarak görülüyor o adamdan daha yetenekli olmadığı kesin hiç kimse gitmesin de alsın boyunun ölçüsünü inşallah

vatandaş 2 ay önce

memlekette bu küfürbazı dinlemek için hevesli milyonlarca dobrowski var nasıl olsa.

Asım 2 ay önce

Bu hava ile işim olmaz.

Türk 2 ay önce

Adam kaliteli soytarı

aliveli 2 ay önce

adam n'apsın 10 bin lira emekli maaşıyla geçinmeye! çalışıyor. Birilerini düdükleyecek.Vergi kaçırıp primini düşük gösteren Cem yılmazın bütün mali kayıtları incelenmelidir. Primini düşük gösteren vergilerini ne kadar düzgün ödemiştir? Peşine düşülmelidir.

Yorumların Tümünü Okuyun