Serenay Sarıkaya hakkında çıkan o iddialar heyecanlandırdı! Single mı çıkartıyor?

Son olarak yer aldığı Aile dizisindeki Devin rolüyle seyircinin yine beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın hakkında çıkan iddialar hayranlarını heyecanlandırdı. Oyunculuğu kadar sessiyle de dikkatleri üzerine toplayan Sarıkaya2nın şarkıcılığa adım atacağı iddia ediliyor.

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile olduğu kadar sesiyle de büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında çıkan yeni bir iddia ortalığı karıştırdı. Şarkı söylemeyi sevdiği bilinen Sarıkaya'nın her fırsatta şarkı söylediği anlar sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Yer aldığı yapımlarda sık sık şarkı söyleyen Serenay Sarıkaya güzelliği ve oyunculuğuyla olduğu kadar sesiyle de adeta büyülüyor.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Serenay SarıkayaİLİŞKİLİ HABERSerenay Sarıkaya'nın evi olay oldu! 40 milyon liraya kıydı...

SERENAY SARIKAYA SINGLE MI ÇIKARTIYOR?

Özellikle son zamanlarda yer aldığı projelerin kamera arkalarında sık sık şarkı söylediği görülen Sarıkaya'nın, Mert Demir'in dillere pelesenk olan Ateşe Düştüm şarkısında vokallik yaptığı da iddialar arsındaydı. Hürriyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; her fırsatta sesinin güzelliğini kullanarak kulakların pasını silen ünlü oyuncunun kariyerinde bambaşka planları varmış. Son olarak yer aldığı sevilen dizi "Aile"nin bitmesiyle bir süre dinlenmeye karar veren oyuncu kendisine gelen albüm tekliflerine sıcak bakmaya başlamış. Henüz resmi bir açıklama bulunmasa da ünlü oyuncu hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini şimdiden heyecanlandırdı.

Serenay Sarıkaya single mı çıkartıyor

Serenay Sarıkaya single mı çıkartıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rol arkadaşları Defne Joy Foster'ı unutmadı! Ölümünün 13. yılında anıldı

Hande Erçel konakladığı otel üzerine gündem oldu! Yalnızca tek gecelik fiyatı...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel konakladığı otel üzerine gündem oldu! Yalnızca tek gecelik fiyatı...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 2 ay önce

Ne reklam ama..!