Laz Ziya'nın kızı Meral'i oynayan Müge Ulusoy'dan "Kurtlar Vadisi" itirafı!

Bir döneme damga vuran "Kurtlar Vadisi" dizisinde Laz Ziya'nın kızı olan Meral karakterini oynayan Müge Ulusoy, yıllar sonra sessizliğini bozdu. Kurtlar Vadisi hakkında gelen soruları yanıtlayan Ulusoy, "Kurtlar Vadisi senin için nasıldı?" sorusuna bakın ne dedi...

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olarak yıllarca konuşulan "Kurtlar Vadisi", güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle geniş bir hayran kitlesine sahip. Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Gürkan Uygun ve Özgü Namal gibi yıldız isimleri buluşturan dizide Laz Ziya'nın kızı olan "Meral" karakterini oynayan Müge Ulusoy, yıllar sonra ortaya çıktı.

Kurtlar Vadisi'nin bitimiyle gözlerden uzak bir yaşantı sürdüren Ulusoy, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Gündelik hayatından paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu, son olarak hayranlarından gelen iltifatları paylaştı.

Takipçilerinden gelen mesajları cevaplayan Ulusoy'un Kurtlar Vadisi yorumu ise dikkat çekti. "Kurtlar Vadisi senin için nasıldı?" sorusunu karşılıksız bırakmayan Ulusoy, "Oyunculuk kariyerimde dönüm noktasıydı" itirafında bulundu.

Müge Ulusoy Instagram paylaşımı

Müge Ulusoy Instagram paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ali Burak Ceylan büyük alkış topladı! O depremzedeye köşkün kapısını açmış

Yeliz Yeşilmen isyan etti! 'Evladım dedim o bana ihanet etti, dolandırdı"

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen isyan etti! 'Evladım dedim o bana ihanet etti, dolandırdı"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0