Yeliz Yeşilmen isyan etti! 'Evladım dedim o bana ihanet etti, dolandırdı"

Uzun zamandır Bodrum'da yaşayan Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evinde çalışan Ugandalı hizmetçisi tarafından dolandırıldığını açıkladı. "Ona 'Evladım' dedim. İhtiyacı olduğu için yanıma aldım ama o bana ihanet etti" diyen Yeşilmen, büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz yıllarda iş insanı Ali Uğur Akbaş ile 11 yıllık evliliğini noktalayan ve "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" söylemleriyle hafızalara kazınan Yeliz Yeşilmen, bir süredir hayatını Bodrum'da sürdürüyor. Sakin ve huzurlu yaşantısını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Yeşilmen, son olarak üzücü bir iddiayla gündeme geldi.

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen

"KEŞKE HERKES BUNLARI ANLATSA"

Uganda vatandaşı olan çalışanının kendisini dolandırıp kaçtığını ileri süren Yeşilmen, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bazı insanlar 'Hep senin başına mı bunlar geliyor?' diye sormuş, hayır bu durumlar birçok insanın başına geliyor ama herkes dile getirmiyor. Evde kadın çalıştıran insanlar ne kadar rezil şeyler yaşıyor bir bilseniz, keşke herkes bunları anlatsa" 

Yeliz Yeşilmen paylaşımı

Yeliz Yeşilmen paylaşımı

"ONU EVLADIM GİBİ GÖRMÜŞTÜM"

"Hayatında ev görmemiş, yer yurt görmemiş biriydi, yazıktır diye sahip çıktık." diyerek isyan eden Yeşilmen, "Onu evladım gibi gördüm ama neler yapmış... Beni arkadaş, dost dediğim insanlara da şikâyet etmiş. Beni sanki caniymişim gibi anlatmış ve maalesef dost olduğuma inandığım insanlar bu kadına inanmış." şeklinde konuştu.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM"

Çalışanının ihtiyacı olduğu için yanında tuttuğunun altını çizen ünlü isim, "Zaten hiçbir iş yapmıyordu, benden iki katı maaş istedi, ben de yalnız başına çalışan bir kadınım ve 'O paraları veremem' dedim. Ayrıca hiç iş bilmediği için evdeki eşyaları kırıyordu sürekli, beni binlerce lira zarara soktu, ancak hiçbirini maaşından kesmedim. Şimdi kaçtı gitti, şikayetçi olacağım" diyerek sözlerini sürdürdü.

Yeliz Yeşilmen dolandırıldı

Yeliz Yeşilmen dolandırıldı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızıl Goncalar 5. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı! "Ülkemizi sen gururlandıracaksın"

Laz Ziya'nın kızı Meral'i oynayan Müge Ulusoy'dan "Kurtlar Vadisi" itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Laz Ziya'nın kızı Meral'i oynayan Müge Ulusoy'dan "Kurtlar Vadisi" itirafı!
Aylin Coşkun'un 4 katlı villası şoke etti: Kıyafetlerim için ayrı bir ev almak istiyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Aylin Coşkun'un 4 katlı villası şoke etti: Kıyafetlerim için ayrı bir ev almak istiyorum!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

halıl 2 ay önce

ne işin var senın Ugandalıyla..dolandır mahkemeye verdın..Uğandalıda memleketıne gıtmiş..nasıl mahkemeye vereceksın Teblıgatı nasıl yapacaksın...bol bol Avukata para verırsın..sonuç sıfır..Türk bul Türk..hatayı kendın yapmışsın..mazeret arama..

selçuk 2 ay önce

kendi insanını niye beğenmedin. Bodrumun dağ köylerinde fakir bir köylü de yapardı yardımcılığını. Ugandalı az bie yapmış

Toplam 1 beğeni

Kasımpaşalı 2 ay önce

Ülkemizde insan bitti de Ugandalıya mı kaldınız.Ne demişler besle yetimi, karnı doysun...

Toplam 1 beğeni

Vatan-taş 2 ay önce

Hal kula bela yazmaz, kul azmayınca.. Kim bilir ne işler peşindesin. Acaba aylık kaç TL verdin?

Misafir 2 ay önce

Türkiye de hizmetçimi yoktu

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun