Fahriye Evcen'den müjdeli haber! Sosyal medyadan duyurdu

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, küçük oğlu Kerem Özçivit'in doğumundan sonra oyunculuk kariyerine ara vermişti. Aile hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Burak Özçivit ile yaptığı son paylaşım üzerine hayranlarını meraklandırdı.

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde küçük oğulları Kerem Özçivit'in birinci yaş doğum günüyle gündeme gelen ünlü oyuncu bu kez yer aldığı yeni projeyle dikkatleri üzerine topladı.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

YENİ PROJENİN HABERİNİ VERDİ!

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile dünya evine giren ünlü oyuncu Fahriye Evcen şimdilerde iki çocuk annesi. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra yaptığı reklam anlaşmalarıyla da adından sık sık bahsettiren Fahriye Evcen, bu kez sosyal medya hesabından eşi Burak Özçivit ile setten bir kare paylaştı. Paylaşımına "Sürprizimiz yolda" notunu düşen ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafları üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

İşte, ünlü oyuncunun o paylaşımı...

Fahriye Evcen in paylaşımı

Fahriye Evcen in paylaşımı

Gaziantep'te lise öğrencileri depremzedeler için canla başla çalıştı!

İLİŞKİLİ HABER

Gaziantep'te lise öğrencileri depremzedeler için canla başla çalıştı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

HAYDAR 2 ay önce

o kadar coook merak etmıstım bende