Ünlü Amerikalı rapçi Killer Mike ödül aldığı gece tutuklandı!

Grammy ödül törenine katılan dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Killer Mike, törende 3 ayrı dalda ödül kazandı. Sevinci kısa süren ünlü şarkıcı tören bitiminde tutuklandı.

Geçtiğimiz gece eğlence dünyası için dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Grammy ödül töreninde ilginç bir olay meydana geldi. Killer Mike ismindeki dünyaca ünlü Amerikalı rap sanatçısı Grammy ödül töreninde 3 ayrı daldan ödül kazandı ancak sevinci kısa sürdü. En İyi Rap Şarkısı, En İyi Rap Performansı ve En İyi Rap Albümü dallarında ödül kazanarak yıldızı parlayan Killer Mike, sahneden iner inmez kelepçelendi ve gözaltına alındı.

Killer Mike Grammy ödül töreni

Killer Mike Grammy ödül töreni

KİLLER MİKE ÖDÜLÜNÜ ALIR ALMAZ TUTUKLANDI

Ödül töreninden birkaç saat önce bir kavgaya karışan ünlü isim, polisin radarına takıldı. Los Angeles Polis Teşkilatı sözcüsü, gerçek adı Michael Render olan 48 yaşındaki Killer Mike'ın ödül töreninden saatler önce, fiziksel olarak karıştığı kavga nedeniyle tutuklandığını bildirirken olay ABD basınına da yansıdı.

Killer Mike ödül töreninde tutuklandı

Killer Mike ödül töreninde tutuklandı

Basında yer alan haberlere göre ünlü isim Grammy Ödülleri'nin düzenlendiği Crypto Arena'da çalışan bir güvenlik görevlisiyle kavga etti. Ünlü rapçinin temsilcileri ise olaya ilişkin açıklama yapmadı.

Hande Erçel'den Londra tarzı! Kombininin değeri hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den Londra tarzı! Kombininin değeri hayrete düşürdü
Ünlü oyunculara belediye kararı şoku! Tiny house'ları bir bir kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyunculara belediye kararı şoku! Tiny house'ları bir bir kaldırıldı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Misafir 3 ay önce

Bize ne yahu burası Türkiye, adamı ilk kez duyuyorum

Vatan-taş 3 ay önce

Zenciysen ödül de alsan hevesini kursağında bırakırız... Demek istemişler