Banu Alkan'ın Kylie Jenner takıntısı bitmiyor! Jenner'ın Banu Alkan dövmesini gerçek sandı

Kylie Jenner'ın kendisini kopyaladığını iddia ettiği paylaşımlarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Banu Alkan, son hamlesiyle gündem oldu. Jenner'ın montaj görüntüsünü gerçek sanan Alkan, bakın ne yaptı...

Dünyaca ünlü kozmetik devi 'Kylie Cosmetics'in kurucusu Kylie Jenner ve Banu Alkan arasındaki kriz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Jenner'ın kendisini kıskandığını ve onun stilini, tarzını ve duruşunu taklit ettiğini ileri süren Alkan, son olarak ezeli rakibinin montaj görüntüsünü gerçek sandı.

Kylie Jenner ve Banu Alkan

Kylie Jenner ve Banu Alkan

Kylie Jenner'ın saçlarından giydiklerine kadar her şeyiyle kendisini kopyaladığını ifade eden Alkan'a takipçileri espri yaptı. Jenner'ın alnına montajla "Banu Alkan" dövmesi yapan hayranlar, bu görüntüyü sosyal medya aracılığıyla Alkan'a ulaştırdı.

Kylie Jenner montaj görüntüsü

Kylie Jenner montaj görüntüsü

Tam kullanıcılar "Banu Alkan inanır mı?" diye düşünürken Alkan'dan jet bir yanıt geldi. O görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sanatçı, sevenlerini güldürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Emine Erdoğan'dan 6 Şubat paylaşımı! "Sadece binaları değil, kalplerimizi de yıktı"

İsrail yandaşı McDonalds'a büyük darbe! Satışları dibe vurdu

İLİŞKİLİ HABER

İsrail yandaşı McDonalds'a büyük darbe! Satışları dibe vurdu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0