Çağla Şıkel beslenme alışkanlığını değiştirdi! Sosyal medyanın diline düştü

Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisindeki Sultan karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Çağla Şıkel, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram hesabından sık sık soru cevap etkinliği yapan ünlü oyuncu, bu kez değiştirdiği beslenme düzeninden bahsetti.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra aynı zamanda mankenlik kariyeriyle de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Çağla Şıkel, şimdilerde yalnızca mankenlik ve sunuculuk kariyeri ile ilgileniyor. Sosyal medya hesaplarını da oldukça aktif kullanan Çağla Şıkel, bu kez takipçilerine verdiği bir cevap üzerine gündeme geldi. Ünlü oyuncu beslenme düzenini nasıl değiştirdiğinden bahsetti. 

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

"ABUR CUBURU BIRAKTIM"

Paylaşımı sırasında sağlığı için beslenme alışkanlıklarını değiştirdiğinden bahseden Çağla Şıkel, şişkinliklerinden nasıl kurtulduğunu anlattı. Çağla Şıkel; "Sıfır gluten, sıfır lektin, sıfır kuruyemiş, sıfır meyve ve süt ürünü. Abur cuburu da bıraktım. 2 aydır böyle. Hiç zorlanmadım. Şişkinlik kalmadı. Kendimi daha iyi hissediyorum." dedi.

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Paylaşımından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem olan Çağla Şıkel, adeta sosyal medyanın diline düştü. Ünlü oyuncu, şişkin haliyle hiç görülmediğine dair binlerce eleştiri aldı.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

MUZTAVA 2 ay önce

Cok ya$lanmi$ üzüldüm hatta büzüldüm.Makyaj´in verdigi agirlikdan yüz tamamen cökmü$ sanki..Neyse.!