Şafak Sezer'den gündem olan Acun Ilıcalı göndermesi! "Siz ne istiyorsunuz"

Şafak Sezer'in Kolpaçino serisinin son filmi olarak çıkardığı Kolpaçino 4x4'lük filmine daveti gündem oldu. Sezer, Acun Ilıcalı'ya gönderme yaparak bir video yayınladı. O video çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerinde Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu, Serdar Ortaç, Saba Tümer, Aşkım Kapışmak, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Buket Dereoğlu, Selim Erdoğan gibi isimler var. Türk komedi dizi ve filmlerine damgasını vuran Şafak Sezer, son filmiyle son yılların en iyi çıkış yapan Kolpaçino 4x4'lük filmiyle gişe rekorları kırdı. Şafak Sezer'in Acun Ilıcalı göndermesi sosyal medyada gündem oldu.

ŞAFAK SEZER'DEN ACUN ILICALI GÖNDERMESİ!

Son 4 yılda 1,5 milyon barajını en hızlı geçen komedi film olan Kolpaçino 4x4'lük filmi, 24 günde 1 milyon 698 bin 157 kişi tarafından izlenerek 203 milyon 101 bin TL hasılat yaptı. Türkiye haricinde Almanya, Avusturya, Belçika, Hollanda, Danimarka, İsviçre, Fransa, Norveç, İsveç, Azerbaycan ve Birleşik Krallık gibi birçok ülkede gösterime giren film, izleyenlere komedi rüzgarı estirdi.

Şafak Sezer

Şafak Sezer

Şafak Sezer, takipçilerini filme davet ettiği videoda Acun Ilıcalı'ya gönderme yaparak güldürdü. Son günlerde gündem olan Ilıcalı'nın "Siz ne istiyorsunuz" tepkisini alıntılayan Sezer, takipçilerini kahkahaya boğdu.

Kobra Murat'a MASAK şoku! "18 kilo altınım var" demişti

İLİŞKİLİ HABER

Kobra Murat'a MASAK şoku! "18 kilo altınım var" demişti
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0