Kobra Murat'a MASAK şoku! "18 kilo altınım var" demişti

Kendine has tarzıyla dikkat çeken ve söylediği Roman şarkılarla tanınan Kobra Murat, daha önce mal varlığını açıklamıştı. Ünlü isim daha önce mal varlığıyla ilgili açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirtse de MASAK tarafından araştırılmaya başlandığını duyurdu.

Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, daha önce konuk olduğu bir programda "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" demişti. Romanların Prensi olarak adlandırılan Kobra Murat, geçtiğimiz gün bir magazin programına konuk oldu. Programda çarpıcı açıklamalar yapan ünlü şarkıcı, mal varlığı ile ilgili söylediklerinin yanlış anlaşıldığını ve MASAK tarafından takibe alındığını söyledi.

Kobra Murat

Kobra Murat

KOBRA MURAT'A MASAK ŞOKU!

Murat Divandiler'in mal varlığı tartışmaları sürerken "Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda" diyerek söylentilere isyan etti. Yurt dışında kazandığı dolarları altına yatırdığını söyleyen Kobra, MASAK'tan bir telefon almış.

Kobra Murat'ın ifadesine göre telefon aracılığıyla ulaşan MASAK, kendisini incelemeye aldıklarını belirtmiş. Konuya ilişkin Kobra Murat "Senin yüzünden MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık dediler, elim ayağım titredi benim 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk aradık nedir diye. Murat Bey Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar dedi incelemeye alın dedi bunların arasında siz de varsınız dedi. Neyimi inceliyorlar benim dedim, şirketiniz olmanız lazım dedi. Kemancının şirketi mi olacak?" dedi.

Kobra Murat

Kobra Murat

Ünlü isim ayrıca "Bu altınlar çok patladı Caner'in programında dedim ya 18 kilo altın... Altınları sormadı banka hesabını sordu, kaç parasını devlete vergi veriyorum ben... Ben de el koyacaklar sandım" şeklinde konuştu.

Seda Sayan'dan Barbie tarzı! Sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan Barbie tarzı! Sosyal medyada gündem oldu
Nur Sürer'in acı günü! Ünlü oyuncu kardeşi Süleyman Sürer'i toprağa verdi

İLİŞKİLİ HABER

Nur Sürer'in acı günü! Ünlü oyuncu kardeşi Süleyman Sürer'i toprağa verdi
Şafak Sezer'den gündem olan Acun Ilıcalı göndermesi! "Siz ne istiyorsunuz"

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer'den gündem olan Acun Ilıcalı göndermesi! "Siz ne istiyorsunuz"
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0