Seda Sayan'dan Barbie tarzı! Sosyal medyada gündem oldu

Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra sunuculuğuyla da büyük beğeni alan Seda Sayan, geçtiğimiz gün giydiği bir kıyafet üzerine konuşuldu. Şimdilerde 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programının sunuculuğunu yapan ünlü isim, programın çekiminden bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımı sırasında kıyafetiyle oldukça dikkat çeken Seda Sayan, Barbie bebeklere benzetildi.

Yaptırdığı estetik işlemlerin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen Seda Sayan, bu kez sunuculuğunu üstlendiği 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında giydiği bir kıyafet üzerine gündem oldu. Sosyal medya hesabından kıyafetine dair ayrıntıları paylaşan Seda Sayan, takipçilerinden yoğun ilgi aldı.

 Seda Sayan

Seda Sayan

BARBİE BEBEKLERE BENZETİLDİ!

Programın çekimi sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, pembe pantolon takımıyla dikkatleri üzerine topladı. Paylaşımı sırasında yalnızca takımının tasarımcısını etiketleyen Seda Sayan, takipçileri tarafından Barbie bebeklere benzetildi. 

 Seda Sayan

Seda Sayan

KIYAFETİ MERAK KONUSU OLDU!

Keten görünümlü pembe wide leg pantolonunu yine aynı tonda tercih ettiği bir büstiyer ile kombinleyen Seda Sayan, taşlı düğme detaylarıyla ön plana çıkan büstiyerini italik el yazısı kolyesiyle bir arada kullandı. Selma Oruç Atölye'ye ait özel tasarım takımında saçlarını kalın maşa yaparak açık bırakmayı tercih eden ünlü isim Barbie tarzıyla sosyal medyadan adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafların ardından Seda Sayan, sosyal medyada gündem oldu. 

İşte, Seda Sayan'ın Barbie tarzı...

 Seda Sayan paylaşım

Seda Sayan paylaşım

 Seda Sayan paylaşım

Seda Sayan paylaşım

Kobra Murat'a MASAK şoku! "18 kilo altınım var" demişti

İLİŞKİLİ HABER

Kobra Murat'a MASAK şoku! "18 kilo altınım var" demişti

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

canilecanan 1 ay önce

Hayvan gibi inceltici ve fotoşop var paylaştığı Instagram fotosunda. Bunu göremeyen varsa derhal acil göz muayenesine. Yoksa körlük kapıda!

Zabaha Gadar 2 ay önce

Sünnet derisi enjekte ettirince çük güzel olmuş.