Sinan Özen yeni şarkısını anlattı! "Daha güzel bir dünya için paylaşalım"

Güçlü sesi ve sahne performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Sinan Özen, geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı 'Doldur Doldur' ile gündeme geldi. Tüm şarkılarında birer konuyu tema alan ünlü şarkıcı, şarkısının yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkılarının yanı sıra aile hayatı ve genç görünümüyle de sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Sinan Özen, yayınlanan yeni şarkısı üzerine dikkatleri üzerine topladı. Yayınlanmasının kısa bir süre sonra büyük beğeni alan şarkı, işlediği tema üzerine Sinan Özen'in  'Doldur Doldur' adlı şarkısı sosyal medyada gündem oldu. 

 Sinan Özen

Sinan Özen

"DAHA GÜZEL VE MUTLU BİR DÜNYA İÇİN!"

Seslendirdiği şarkıların mutlaka bir içeriği olması gerektiğini savunan ve bu konuda ayrıca bir hassasiyet gösteren Sinan Özen, 'Doldur Doldur' şarkısıyla günümüzdeki en büyük sorunun doyumsuzluk ve beraberinde getirdiği mutsuzluk olduğuna dikkat çekti. Söz konusu durumun çaresi için yalnızca 'paylaşılması' gerektiğini vurgulayan Sinan Özen, "Daha güzel ve mutlu bir dünya için benmerkezci olmayalım ve paylaşalım." dedi.

 Sinan Özen

Sinan Özen

"TAM BİR EKİP RUHU!"

Röportajı sırasında 'Doldur Doldur' şarkısının söz ve müziğinin Mahmut Yazıcı olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı, 'Senin Ağzını Yerim Ben' şarkısının da söz ve müziğini aynı kişinin yazdığını söyledi. Şarkının prodüksiyonunda Emre Bayar'ın yer aldığını dile getiren ünlü şarkıcı, Emre Bayar için "Şarkıyı tamamen doğu ile batının sentezi şeklinde aranje etti." dedi. Sinan Özen; "Tam bir ekip ruhuyla yapılan güzel bir çalışma oldu." şeklinde konuştu.  

İşte, ünlü şarkıcının yeni şarkısı...

Mehmet Yalçınkaya'dan babası hakkında itiraf! "Bu benim için bir travma"

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Yalçınkaya'dan babası hakkında itiraf! "Bu benim için bir travma"
Müge Anlı'nın programında şoke eden anlar! 36 gündür elinde taşımış

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın programında şoke eden anlar! 36 gündür elinde taşımış
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den yeni proje! Sonunda yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den yeni proje! Sonunda yayınlandı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

dertli 2 ay önce

seninde ne olduğunu anlayamdıkki..bi dua istiyosun,sonra şarkılara dalıyosun..nedir bu ya..ya dualarla yaşa ya şarkılarınla..pes yahu..