Müge Anlı'nın programında şoke eden anlar! 36 gündür elinde taşımış

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine gündeme bomba gibi düşen anlar yaşandı. 36 gündür kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle yayına geldi ki Müge Anlı çok şaşırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Uzun zamandır Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Müge Anlı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bu defa Gülseren Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. 41 yaşında 3 çocuk annesi Ümmü Yıldırım'ın Adana'da kaybolduğunu belirten anne, damadından şüphelendiğini belirtmişti. Ümmü Yıldırım'ın eşini de stüdyoya davet eden Müge Anlı, Ramazan'ın 36 gün önce kaybolan eşinden kalan yarım kahveyi sakladığını söyledi.

 Bu beklenmedik hareket, stüdyodakileri ve izleyicileri şaşırtırken, Müge Anlı da bu duruma "Allah size akıl fikir versin" şeklinde tepki gösterdi.

Sinan Özen yeni şarkısını anlattı! "Daha güzel bir dünya için paylaşalım"

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Özen yeni şarkısını anlattı! "Daha güzel bir dünya için paylaşalım"

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Eyya 2 ay önce

Rabbim iman versin hepimize yoksa gidişatımız hiç iyi değil kapalı kapılar ardında denirdi eskiden şimdi herşey aleni yapılıyor yönümüzü Allaha çevirmezsek insan olarak her türlü pisliği yapma potansiyeline sahibiz. bu programlar herşeyin ne kadar kötü olduğunun bir göstergesi Allah sonumuzu hayretsin.

Toplam 1 beğeni