Yasemin Sakallıoğlu'dan şoke eden itiraf! "Bunu kırmak için terapi alıyorum"

Komik videolarla önce sosyal medyada tanınan ve ardından komedi gösterileri yaparak binlerce kişiyi aynı anda güldüren Yasemin Sakallıoğlu, daha önce Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gçsteri yaparak Harbiye'de stand-up yapan ilk kadın komedyen olduğunu söylemişti.

35 yaşındaki Yasemin Sakallıoğlu, birkaç yapımda oyuncu olarak yer aldıktan sonra kendi yazdığı filmi Zengo'yı sevenlerine sunmuştu. Annesini taklit ettiği videolarla dikkat çeken Sakallıoğlu, az sayıdaki kadın komedyenlerden biri. Geçtiğimiz gün Ataşehir'de görüntülenen Yasemin Sakallıoğlu, "Doğru Koca Nasıl Seçilir" adlı tek kişilik komedi gösterisiyle 20 Şubat'ta Ülker Sports Arena'da 10 bin kişi karşısına çıkacak. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sakallıoğlu, samimi açıklamalarda bulundu.

Yasemin Sakallıoğlu

Yasemin Sakallıoğlu

"ANNEM VE BABAMIN GÖSTERİMİ İZLEMESİNİ İSTEMİYORUM"

Ataşehir'de 10 bin kişinin karşısına çıkmaya hazırlanan Sakallıoğlu, anne ve babasının ilk kez kendisini izlemeye geleceğini söyledi. Bu gösteriye başladığından beri anne ve babasının kendisini sahnede görmesini hiç istememiş. Bu durumu aşmak için özel çabalar harcadığını belirten ünlü komedyen, "Anne ve babamın şimdiye kadar izlemelerini istemiyordum. Hatta bu durumu kırmak için 1.5 yıldır terapi alıyorum." dedi.

Yasemin Sakallıoğlu

Yasemin Sakallıoğlu

Cem Yılmaz'ın karaborsaya düşen bilet fiyatlarının 50 bin lira olması hakkında da konuşan Sakallıoğlu, "Ben 50 bin TL verip gülemem. Gösterime 50 bin TL verenlerin evlerine ekstradan temizliğe giderim" şeklinde espri yaptı.

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti
Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si Şebnem Ceceli'den şaşırtan meslek! Oyunculuğu bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si Şebnem Ceceli'den şaşırtan meslek! Oyunculuğu bıraktı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

MUZTAVA 2 ay önce

Hi.hi.hi. Cok güldüm.!!!