AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, geçirdiği elim kaza sonucu hayata gözlerini yumdu.

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı AK Parti İstanbul İl Teşkilat binası önünde geçirdiği elim bir trafik kazası yaparak hayatını kaybetti. Acı haberi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Çelik, "İstanbul İl Kadın Kolları başkan yardımcımız Fatma Sevim Baltacı’yı geçirdiği elim trafik kazası sonucu kaybettik.  Değerli yol arkadaşımızın vefatından dolayı çok üzgünüz.  Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.  Teşkilatımızın ve ailesinin başı sağolsun." dedi.

Fatma Sevim Baltacı

Fatma Sevim Baltacı

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKAN YARDIMCISI FATMA SEVİM BALTACI VEFAT ETTİ

Sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendiğimiz, AK Parti’mizin İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kardeşime Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Yol arkadaşımızın kıymetli ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da yayınladığı başsağlığı mesajında "Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'ya Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Bir taziye mesajı da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan geldi. Kurum, "Dava arkadaşımız, İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı'yı elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ise sosyal medya hesabından yayınladığı başsağlığı mesajında "Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesinin acısını paylaşıyor, tüm sevenlerine ve teşkilatımıza sabır niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Yasemin Sakallıoğlu'dan şoke eden itiraf! "Bunu kırmak için terapi alıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu'dan şoke eden itiraf! "Bunu kırmak için terapi alıyorum"
Emine Erdoğan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı yayınladı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı yayınladı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0