Emine Erdoğan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı yayınladı

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle ve katıldığı etkinliklerle adından sık sık söz ettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz gün elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı yayınladı.

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Teşkilat binası önünde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. AK Parti içerisinden ve siyasilerden peş peşe başsağlığı mesajları geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da merhum Fatma Sevim Baltacı için bir taziye mesajı yayınladı.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

EMİNE ERDOĞAN'DAN FATMA SEVİM BALTACI İÇİN TAZİYE MESAJI

Talihsiz bir trafik kazasında hayata gözlerini yuman Fatma Sevim Baltacı için başsağlığında bulunan Emine Erdoğan, X hesabından yayınladığı taziye mesajında "Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesinin acısını paylaşıyor, tüm sevenlerine ve teşkilatımıza sabır niyaz ediyorum." dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0