İslamofobik sözleriyle ortalığı ayağa kaldıran Selma Blair çok pişman!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ilişkin paylaşımında yaptığı "İslam karşıtı" yorumlarla sosyal medyayı ayağa kaldıran dünyaca ünlü ABD'li yıldız Selma Blair, gelen tepkilerin üzerine özür mesajı paylaştı.

"Hellboy" ve "Bu Nasıl Sarışın" gibi unutulmaz yapımlarla adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Selma Blair, "İslam'ın, Müslüman ülkeleri mahvettiği ve zihinleri yozlaştırdığı" şeklindeki yorumlarıyla sosyal medyada tepkilerin odak noktası haline geldi. İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ilişkin yaptığı "İslam karşıtı" yorumlarla sert eleştiriler toplayan Blair, pişman oldu.

Selma Blair

Selma Blair

"SÖZLERİMLE İNCİTTİĞİM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Blair, Müslüman camiasını rencide edecek söylemlerde bulunduğunu dile getirdi ve "Yorumumda yanlışlıkla ve kasıtsız olarak Müslümanları radikal İslamcılarla ve kökten dincilerle birleştirdim; bu sözlerimde korkunç bir hata vardı ve hiç istemediğim sayısız insanın incinmesine sebep oldum ve bundan derin üzüntü duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Selma Blair sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Selma Blair sosyal medya hesabından açıklama yaptı

"BEN KENDİMİ NEFRETE DEĞİL BARIŞA ADADIM"

Sözleri nedeniyle yol açtığı rahatsızlığı kabul eden Selma Blair, "Nefret ve yanlış bilgi bugünlerde çok kolay bir şekilde çoğalıyor. Bu sefer kendi ellerimle. Bu durumda, yazımda hata yaptım ve Müslüman toplumunun anlaşılır bir şekilde çok üzülmesine nasıl katkıda bulunduğumun tamamen farkındayım… Ben kendimi nefrete değil, isteyen herkese hoşgörü ve barışa adadım. Sözlerimle rahatsız ettiğim Müslüman camiasından özür dilerim. Arkadaşlarımdan özür dilerim. Ve kırdığım herkesten özür diliyorum. Daha iyisini yapacağım." diyerek sözlerini tamamladı.

Selma Blair

Selma Blair

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Şehir hayatını bırakıp hayallerindeki yaşamı köyde kurdular! İhtiyaç duydukları ürünlerin...

16 aydır kira ödemediği için ev sahibiyle davalık olan Pucca'dan "Bipolar" itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

16 aydır kira ödemediği için ev sahibiyle davalık olan Pucca'dan "Bipolar" itirafı!
Ceyda Ateş Amerika'daki sağlık sisteminin kirli yüzünü anlattı: Türkiye'yle kıyaslanamaz bile!

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Ateş Amerika'daki sağlık sisteminin kirli yüzünü anlattı: Türkiye'yle kıyaslanamaz bile!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Kızılelma 2 ay önce

Sizin özrünüzeTüküreyim.Özrünüz bile sahte.

Kullanıcı 2 ay önce

Bu kesin gizli kemalisttir. :)

Abdullah 2 ay önce

Haçlı seferleri, atom bombası, ırakta ve sayamadım yerlerde milyonlarca müslümanı, dünya savaşlarında milyonlarcainsanı vs vs vs katleden hristiyandı. Gazze vahşetini yapanlar yahudi.... Sonradan dönmeler asıllarından daha tehlikeli ve akılsız.

Ali 2 ay önce

Kadın gavur. İslama, Müslümanlara saldırması, katil soykırımcı israili desteklemesi normal

Süleyman BÜLBÜL 2 ay önce

Dünyaca ünlü tanınmış selma yıldız gerçi ben tanımıyordum amma özrü kabahatinden büyük. şu radikal Müslümanlar kimmiş bir iki kişinin adını verse de biz de bilsek. kendisi barışçı! imiş herhalde TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR barışcılardan

Yorumların Tümünü Okuyun