Ali Atay'dan Hazal Kaya itirafı! Yıllar sonra ilk kez anlattı

Bir döneme damgasını vuran 'Leyla ile Mecnun' dizisindeki Mecnun Çınar karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Ali Atay, geçtiğimiz ay vizyona giren 'Ölümlü Dünya 2' filmiyle büyük ses getirmişti. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına konuk olan ünlü oyuncu, aile hayatını ilk kez anlattı.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra senarist ve yönetmenlik kimliğiyle de tanınan ünlü oyuncu Ali Atay, geçtiğimiz günlerde Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programına konuk oldu. Program sırasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan Ali Atay, aynı zamanda eşi Hazal Kaya hakkında da ilk kez konuştu. 

Ali Atay Empati

Ali Atay Empati

"BEN LEYLA'MI BULDUM!"

'Leyla ile Mecnun' dizisinde Ali Atay ile birlikte rol alan Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Atay'ın röportajı sırasında diziyi ve dizideki karakterini hatırlatarak 'Sen Leyla'nı buldun mu?' dedi. Soruya net bir şekilde giriş yaparak cevap veren Ali Atay; "Buldum yüzde yüz. Bundan sonrası için ne olur? Ben şu an ile ilgilenen biriyim ama Leyla’mı gerçekten buldum. Kavgalar dövüşler, birbirimizi hırpalamalar, bir kitap okursun hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz, şefkat de var hırçınlık da… Böyle olunca çok rahatlıkla gidebileceğin durumlar oluyor öyle bir an geliyor ki benim burada durmamım bir anlamı yok diyebiliyorsun. Aşk var ama benim kendime olan durumum ne olacak hissiyle… Kaza kaza bir maden işçisi gibi, o ilişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela… Bunu konuşuyoruz da; artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum…" ifadelerini kullandı. 

Ali Atay ve Hazal Kaya

Ali Atay ve Hazal Kaya

"İLK GÜNKÜ GİBİ KISKANIYORUM"

Açıklamaları sırasında kıskançlık duygusundan bahseden Ali Atay, Hazal Kaya için "Kıskanıyorum. Bende kıskançlık duygusu var. Bunu gizlemiyorum. Karımı kıskanmıyorum diyemem, o da kıskanıyor. İlk günkü gibi kıskanıyorum hem de! Gerçekten net bunu yaşıyorum…" şeklinde konuştu. 

Ali Atay ve Hazal Kaya

Ali Atay ve Hazal Kaya

"HAZAL'DAN KİM KORKMAZ!"

Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Hazal’dan korkuyor musun?' sorusu üzerine Hazal Kaya'nın basına yansıtılan tarafından bahseden Ali Atay, Hazal Kaya'nın göründüğü gibi biri olduğunu söyledi. Ali Atay; "Hazal’dan kim korkmaz? Hazal’dan korkulur çünkü güçlü bir kadın. En sevdiğim şey, ilişkilerimde de güçlü insan, ayakta durabilen, istikrarlı, güven veren; bir kadının böyle olması… Evimde böyle bir kadın var." dedi.

Hazal Kaya ile Ali Atay'ın kızları Leyla Süreyya 1 yaşında! Annesiyle benzerlikleri şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya ile Ali Atay'ın kızları Leyla Süreyya 1 yaşında! Annesiyle benzerlikleri şoke etti
Filiz Akın'dan 14 Şubat paylaşımı! "Kritik bir sağlık raporu beklediğimiz..."

İLİŞKİLİ HABER

Filiz Akın'dan 14 Şubat paylaşımı! "Kritik bir sağlık raporu beklediğimiz..."

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Yedi emirler 2 ay önce

Bide ateist olmasan , yaradanımızı tanısan ne hoş olurdunuz...