Filiz Akın'dan 14 Şubat paylaşımı! "Kritik bir sağlık raporu beklediğimiz..."

Sinemanın dört yapraklı yoncası olarak bilinen isimlerinden Filiz Akın, sosyal medya hesabından 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel paylaşımda bulundu. Eşi Sönmez Köksal ile bir videosunu yayınlayan ünlü oyuncu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram hesabını oldukça aktif kullanan Filiz Akın, yaptığı son paylaşım beğeni rekoru kırdı. Ünlü oyuncu, 30 yıllık eşi Sönmez Köksal ile anlarını paylaşarak 14 Şubat Sevgililer Günü açıklamasında bulundu. Ünlü oyuncunun o sözleri takipçilerine duygu dolu anlar yaşattı. 

Filiz Akın

Filiz Akın

"İYİ Kİ VARSINIZ"

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile adından sık sık bahsettiren Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Filiz Akın, 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle yaptığı paylaşımda önemli olanın 'sevgili' değil, 'sevgi' olduğuna dikkat çekti. Paylaşımına "Aslında video kritik bir sağlık raporu neticelerini beklediğimiz günden olduğu için tedirgin olduğum bir gündendi. Neyse ki sonuçlar olumlu çıkmıştı…Sevgililer gününe değil , 'SEVGİNİN GÜCÜ'NE inanıyorum ben. Eğer oğlumun, eşimin, sevenlerin yolladıkları bu güçlü duygu olmasaydı, bugün hayatta olamazdım. İyi ki varsınız..." notunu düşen Filiz Akın, paylaşımıyla sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Filiz Akın'ın o paylaşımı...

Tarık Tarcan İstanbul'u terk etti! Köy hayatını tercih eden oyuncunun son hali

İLİŞKİLİ HABER

Tarık Tarcan İstanbul'u terk etti! Köy hayatını tercih eden oyuncunun son hali
Ali Atay'dan Hazal Kaya itirafı! Yıllar sonra ilk kez anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Ali Atay'dan Hazal Kaya itirafı! Yıllar sonra ilk kez anlattı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0