Estetikleriyle gündeme gelen Meryem Uzerli doğal yüzünü paylaştı! Makyajsız haline beğeni yağdı

Bir dönem ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Hürrem karakteriyle geniş kitlelerce şöhret bulan Meryem Uzerli, son dönemde yaptırdı estetiklerle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun estetik operasyonlara servet ödediği ve adeta bambaşka birine dönüştüğü iddia edilmişti. Uzerli, makyajsız halini paylaştı, yüzünün doğal halini gösterdi.

Adından sıklıkla söz ettiren Meryem Uzerli, son yıllardaki estetik furyasına katılmış ve sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Geçirdiği operasyonlara dair geçtiğimiz yıllarda "Özgüvenimin düşük olduğu bir dönem botoks ve dolgunun ayarını kaçırdım. Uzun süredir yüzüme bir şey yapmıyorum" şeklinde açıklamada bulunmuştu. Elmacık kemikleri, dudakları, şakakları ve çene hattına dolgu yaptıran Uzerli'nin yuvarlak yüz hattından geriye bir şey kalmamıştı.

Meryem Uzerli estetik

Meryem Uzerli estetik

MERYEM UZERLİ DOĞAL GÖRÜNÜMÜYLE DİKKATLERİ TOPLADI

Ünlü oyuncu yaptırdığı dolguları bir bir eriterek doğal görünümünü tekrar yakalamaya çalışıyor. 40 yaşındaki Meryem Uzerli, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerinden tam not aldı.

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

Ünlü oyuncunun doğal yüzünü paylaştığı fotoğraf çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Serdar Ortaç'a annesi tarafından sosyal medya yasağı! Doktor arıyorlar

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'a annesi tarafından sosyal medya yasağı! Doktor arıyorlar
Taylor Swift Joe Biden'ı mı destekliyor? Amerika bu komplo teorisiyle çalkalanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Taylor Swift Joe Biden'ı mı destekliyor? Amerika bu komplo teorisiyle çalkalanıyor
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

yersen 2 ay önce

HAHAHAHAHAH bende inandım artık günümüzde hagi kadın veya gençkız fotoşopsuz resim paylaşıyor iki saat kusurları düzeltmiştir ha estetik ha fotoda rutuj

Gül 2 ay önce

Estetik yaptıranların çirkinlestiklerinden haberi yok, psikolojik rahatsızlık olduğunu düşünüyorum