Taylor Swift Joe Biden'ı mı destekliyor? Amerika bu komplo teorisiyle çalkalanıyor

Amerika 5 Kasım 2024'te gerçekleşecek seçimlerde yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor. Adaylara dair çeşitli iddialar gündemden düşmezken en ilginç olanlarından biri dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'le ilgili. Amerika Swift ve Biden'a dair komplo teorisiyle çalkalanırken seçmenin teoriye inandığına dair anket sonuçları yayınlandı.

Amerika'da seçim gündemi sıcak. Son zamanlarda, Taylor Swift'in Joe Biden'ı desteklediği ve seçim sürecinde ona yardım ettiği şeklinde iddialar gündemde. Yapılan anketlerle ortaya konan gerçekler Amerikalıları şaşırttı. Swift 2020'de Trump'a karşı Biden'ı desteklemişti. İddiaya göre şimdi de Beyaz Saray'dan aynı şeyi yapmasına dair bir çaba söz konusu. Yapılan anket özellikle kendisini Cumhuriyetçi partiyle özdeşleştiren seçmenin bu komploya inandığını ortaya koydu.

Taylor Swift

Taylor Swift

TAYLOR SWIFT BIDEN'A YARDIM MI EDİYOR?

Monmouth Üniversitesi Anket Enstitüsü tarafından yapılan anket sonucuna göre seçmenin bu komploya inandığını ortaya koydu. Enstitü Müdürü Patrick Murray, geçtiğimiz gün "Sözde Taylor Swift komplosunun oldukça yüksek sayıdaki Trump destekçisinde karşılığı var. Biz anket yapmadan önce bunu duymamış olan birçok kişi bile bu fikrin inandırıcı olduğunu kabul ediyor" şeklinde açıklama yaptı.

Görünen o ki Cumhuriyetçiler Swift'in alenen Biden'a yardım ettiğine inanıyor. Yapılan anket çalışması, ankete katılanların %18'inin komploya inandığını doğruladı. Bununla beraber, komploya inandığını söyleyenlerin yaklaşık 4'te 3'ü Cumhuriyetçi Parti'yi desteliyor.

Taylor Swift ve Travis Kelce

Taylor Swift ve Travis Kelce

BEYAZ SARAY VE TAYLOR SWIFT ARASINDA ANLAŞMA SÖZ KONUSU MU?

Dünyaca ünlü şarkıcı, son dönemde Kansas City Chiefs NFL takımının yıldızı Travis Kelce ile çıkmaya başladıktan sonra sağcı medya söz konusu iddiayı gündeme getirdi. Sağcı medyanın ortaya attığı iddiaya göre Swift'in 2020'de Biden'ı desteklemesinden sonra Beyaz Saray tekrar bunu yapmasını sağlamaya çalışıyor. Dahası, Super Bowl'da Chiefs'in galip gelmesinin, sözde anlaşmanın bir parçası olduğu da söylentiler arasında.

Belçika'da Türk kimliği taşıyan bir köy: Faymonville! Hiç Türk yaşamıyor ama adı Türk köyü

İLİŞKİLİ HABER

Belçika'da Türk kimliği taşıyan bir köy: Faymonville! Hiç Türk yaşamıyor ama adı Türk köyü
Estetikleriyle gündeme gelen Meryem Uzerli doğal yüzünü paylaştı! Makyajsız haline beğeni yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Estetikleriyle gündeme gelen Meryem Uzerli doğal yüzünü paylaştı! Makyajsız haline beğeni yağdı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Kafkasyalı 2 ay önce

Vah ki ne vah.Kaldı ki bu bunağın destekçileri demekki para babaları, kompradorlar, tüccar lar, silah fabrikatörler vs

yanlışçı davut 2 ay önce

açıkçası umrumda değil hepsi helak olsun