Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ‘Babalık görmedim’ demişti! Nergis Kumbasar'dan açıklama

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil geçtiğimiz günlerde babasıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Uzun zamandır ilk kez görüntülenen Nergis Kumbasar, kızı Yasmin Erbil'in açıklamaları için bakın ne dedi…

Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen 28 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, özel hayatıyla sık sık gündeme gelen babası Mehmet Ali Erbil hakkında, "Babalık görmedim" ifadesini kullanmıştı. Mehmet Ali Erbil daha sonra kızının bu sözlerine çok kırıldığını açıklamıştı. Kumbasar, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

KUMBASAR'DAN BEKLENMEDİK TEPKİ

Yaşanan olaylar sonrası baba-kız doğum günü partisinde samimi bir görüntü vermişti. Anne Nergis Kumbasar geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Kumbasar'a kızı Yasmin Erbil ile, halen daha görüştüğü eski eşi Mehmet Ali Erbil'in arasındaki kriz soruldu.

Nergis Kumbasar

Nergis Kumbasar

Ünlü oyuncu, "Ben bu konular hakkında yorum yapmam, baba kız arasına da girmem" demekle yetindi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak 'Sizce değişmiş miyim' notuyla son halini paylaştı! Değişimi pes dedirtti

Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oluyor? Survivor'da yeni kriz! Acun Ilıcalı'dan ceza üstüne ceza

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oluyor? Survivor'da yeni kriz! Acun Ilıcalı'dan ceza üstüne ceza

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0