Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oluyor? Survivor'da yeni kriz! Acun Ilıcalı'dan ceza üstüne ceza

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star'da yine büyük bir kriz yaşandı. Polemiklerle sık sık gündeme gelen yarışmada Acun Ilıcalı ile yarışmacı Hakan Hatipoğlu arasında geçen bir diyalog gündem oldu.

2024 All Star kadrosuyla yeni sezona iddialı bir giriş yapan Survivor'da yaşananlar yine ağızları açık bıraktı. Gerek performanslarıyla gerekse söylemleri ve davranışlarıyla sık sık gelen yarışmacılar her bölüme damgasını vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yarışmacı Seda Aktuğlu'nun havaalanında ailesiyle iletişim kurmak için yaptıklarından sonra bir yarışmacının daha gizlice ailesiyle iletişim kurmaya çalıştığı öğrenildi. Program sırasında açıklanan olay ağızları açık bıraktı.

Survivor 2024 All Star

Survivor 2024 All Star

Polisten SurvivorİLİŞKİLİ HABERPolisten Survivor'a operasyon! 'Beni kaçırdılar' deyip havalimanında kaosa neden oldu

O DİYALOG GÜNDEM OLDU

Söylemleri ve performansıyla yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hakan Hatipoğlu'nun gizlice eşi Gizem Hatipoğlu ile iletişim kurduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ile Hatipoğlu arasında arasında geçen diyalog ise sosyal medyada gündem oldu. Ilıcalı'nın ısrarlı sorularının karşısında adeta soğuk terler döken yarışmacı "denedim" diyerek itiraf etti. Hatipoğlu'nun itirafı karşısında şaşkınlığa uğrayan yarışmacıların ardından Ilıcalı, Hatipoğlu'na "Başarılı olabilir misin? Ne güzel iyi miymiş Gizem bari?" diye sordu. Yarışmacı, Ilıcalı'nın sorusuna "Çok konuşamadım" cevabını verdi.

Hakan Hatipoğlu ve Acun Ilıcalı

Hakan Hatipoğlu ve Acun Ilıcalı

ILICALI CEZA ÜSTÜNE CEZA VERDİ!

Olayın ardından açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, "Survivor'da bir besini kural dışı elde etmek bizim gözümüzde hırsızlık değildir bu bir kural bozmaktır kural bozmanın çeşitleri var biliyorsunuz. İletişimle ilgili bir kural bozarsa bu tamamen yarışmacının aldığı bir risktir eğer yakalanmazsa o iletişimi kurabilir ama biz öğrenirsek de..." dedi ve "3 ödül yaptırım uyguluyoruz ve yarışmacıların da bu konuda özen göstermesini istiyoruz." ifadeleriyle yarışmacıya ceza uygulanacağını açıkladı.

Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi ediliyor

Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi ediliyor

"HATAYDI, KABUL EDİYORUM"

Şoke eden olayın ardından yarışmacıların küçük çocuklarıyla iletişim kurtulduğunu söyleyen Hakan Hatipoğlu "Benim de o kısa sürede konuşmamda yani konuştuğumuz şeyler inanın Survivor dışındaydı. Sadece Nagihan sana ne yaptı diye sordu. Hataydı benim için kabul ediyorum." ifadelerini kullanarak kendisini açıkladı.

Survivor Hakan

Survivor Hakan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ali Sürmeli hakkında çıkan vergi kaçırma iddialarıyla ile ilgili dikkat çeken açıklama!

 Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ‘Babalık görmedim’ demişti! Nergis Kumbasar'dan açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ‘Babalık görmedim’ demişti! Nergis Kumbasar'dan açıklama
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0