Survivor Sahra neden ayrıldı? Seda ne dedi? Seda, Sahra'nın eşinin mesajlarını paylaştı!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'da herkesi şaşkınlığa uğratan bir veda yaşanmıştı. Beklenmedik bir şekilde yarışmadan çekilen yarışmacı Sahra Işık, sonrasında yaptığı paylaşımlarla adeta gözdağı vermişti. Peki Sahra yarışmadan neden ayrıldı? Seda ne dedi? İşte Sahra'nın eşi İdris ile Seda'nın mesajları...

Yeni sezona oldukça iddialı bir giriş yapan sevilen yarışma programı Survivor, bu sene All Star 2024 kadrosuyla ekranlara geliyor. Her bölümüyle sık sık gündeme gelen yarışma programında son olarak beklenmedik bir veda yaşanmıştı. Eleme düellosunda kalan yarışmacı Sahra Işık, çekimlere bile katılmadan yarışmadan çekilme kararı almıştı. Yarışmadan ayrıldıktan sonra paylaşımlarda bulunan Işık, paylaşımlarıyla adeta gözdağı vermişti. Işık'ın paylaşımlarında kimden bahsettiği ise merak konusu olmuştu.

Sahra Işık

Sahra Işık

Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oluyor? SurvivorİLİŞKİLİ HABERHakan Hatipoğlu diskalifiye mi oluyor? Survivor'da yeni kriz! Acun Ilıcalı'dan ceza üstüne ceza

İDDİALAR SONRASI İLK AÇIKLAMA!

Veda etmeden önce Nagihan ile gerilim yaşayan Sahra, veda sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Hayatım boyunca yalan konuşmadım, kimsenin özel hayatına girmedim.O kadar fazla şeyler yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum ki kafamı toparlayıp size doğru şekilde ifade etmek istiyorum bazı şeyleri.Ben o düelloya çıksaydım Pınar ya da bir başkası beni asla yenemezdi. Sakat bile olsam çok güzel yarışır oradan çıkardım. Acun ağabeyle ile konuşup ailevi olayları anlatıp yarışmaya bir anda veda ettim. Asla böyle veda etmek istemezdim."

Sahra açıklama

Sahra açıklama

NAGİHAN İLE OLAN KAVGASINI ANLATTI

"Nagihan ile olan kavgamızdan bahsedeyim. Allah'tan sadece ben yoktum orada. Hem kamera arkasındaki ekip hem yüzlerce kişi beni zaten doğrulayacaktır. Bir gün Nagihan oyundayken bana bir laf attı, hakaret etti.Ben de ona Nagihan ağabey neden böyle konuşuyorsun diye cümle kurdum. Söylediğim kelime asla doğru değil. Sevgili Ogeday ya da diğer erkek yarışmacılar Nagihan'a bu espriyi yapıyorlardı. Nagihan kahkahalarla gülüyordu.Ne kadar Survivor'da problem yaşasak da onu seviyorum diyen bir insanım. Survivor'a gelmeden 3 gün öncesine kadar her şeyini bana anlatan insandı Nagihan."

Sahra ile Nagihan

Sahra ile Nagihan

PSİKOLOJİM YERLE BİR OLDU

"Nagihan ağabey muhabbeti Ogeday'ın esprisinden çıkan muhabet. 3 gün önceki muhabbet ortaya çıkıyor. Ortada hiçbir şey yokken orada gülerken bir anda Sahra deyip yanıma geliyor.En sonunda ailemden babamdan annemden eşimden girdiğinde benim kafa tamamen koptu. Bir kelime dahi Nagihan Karadere'ye küfür etmedim. Nagihan inanılmaz küfürler vs hep sustum durdum. Ben orada her zaman ailemi düşünerek hareket etmeye çalıştım.Benim psikolojim yerle bir oldu. Nagihan başkalarının kışkırtmalarına gelmiş olabilir yüzde 100 eminim buna. Hak etmediğim yerden hak etmediğim şekilde darbeler geldi."

Survivor Sahra ve Nagihan arasında kavga

Survivor Sahra ve Nagihan arasında kavga

EŞİYLE İLGİLİ İDDİALARA YANIT VERDİ

"Bir sürü şey yazılıyor. Çok merak ediyorsunuz İdris'le olan ilişkimi. Hep gözden uzak yaşadım evliliğimi. Benim boşanma davam vardı, sonrasında geri çekmiştim.İdris ile ayrı değilim. Duyduğum şeylerden sonra beynimden vuruldum. İdris'in psikolojisi bitmiş babam hastaneye kaldırılmış. Şu an her şeyi çok fazla açıklamıyorum size."

Survivor Sahra ve eşi

Survivor Sahra ve eşi

SEDA AKTUOĞLU'NA SESLENDİ

"Seda'ya gelince adını dahi anmak istemiyorum. Sana iyilikten başka ne yaptım ben. Sen dışarı çıkıyorsun. Hadi İdris'i aradın birçok şey söyledin. Sen annemi babama nasıl ithamlarda bulunuyorsun? İdris'in ailesini nasıl arayabilirsin sen? Seda Aktuğlu beni öyle yerlerden vurdu ki... İdris Dominik'te yanımda."

Sahra Sedaya seslendi

Sahra Sedaya seslendi

SEDA, SAHRA'NIN EŞİ İDRİS AYBİRDİ'NİN MESAJLARINI PAYLAŞTI!

Sahra'nın eşi İdris Aybirdi ile olan mesajları paylaşan Seda Aktuğlu, "Bu konuyu kapatıyorum" ifadelerini kullanarak Acun Ilıcalı'nın ekibi tarafından arandığını da söyledi.

İşte o mesajlar...

Seda Aktuğlu ile İdris Aybirdi mesajları

Seda Aktuğlu ile İdris Aybirdi mesajları

NE OLMUŞTU?

YARIŞMADAN APAR TOPAR AYRILMIŞTI!

Yarışmada sunucu Murat Ceylan'ın "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti." açıklamasıyla yarışmaya veda ettiği öğrenilen Sahra Işık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuranların hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S" ifadelerini kullanarak adeta ateş püskürmüştü.

Survivor Sahra

Survivor Sahra

"BEN YANARKEN BUZ GİBİ DURMAK..."

Işık, hedef göstererek yaptığı paylaşımın ardından herhangi bir açıklama yapmadan yeni bir paylaşımda bulunmuştu. Yarışmacı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu sefer de "Ateş gibi yanarken buz gibi durmak neymiş anlatacağım size" ifadelerini kullanarak adeta gözdağı vermişti. Yarışmacının hedef aldığı ismin kim olduğu ise merak konusu olmuştu.

Sahra Işık gözdağı verdi

Sahra Işık gözdağı verdi

O İDDİALAR ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Apar topar yarışmadan ayrılan ve art arda paylaşımlarda bulunan Işık'ın imalı paylaşımları sosyal medyada gündem olurken ortaya atılan bir iddia gündem olmuştu. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, yakın zamanda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" dediği ileri sürülmüştü. Ardından ekibe ulaşan Aybirdi, Sahra ile görüşmüş ve olayın ardından Işık, ağlayarak ekiple görüştü ve özel uçakla İstanbul'a gelmek istediğini söylemişti.

Sahra Işık hakkında iddia

Sahra Işık hakkında iddia

İddiaların hedefinde olan eski Survivor yarışmacısı Seda'dan henüz bir açıklama gelmezken Sahra'nın vedasının ardından eşi Aybirdi'nin Dominik'e gitmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi

Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak 'Sizce değişmiş miyim' notuyla son halini paylaştı! Değişimi pes dedirtti

Sahra Işık kimdir? Survivor Sahra kaç yaşında, nereli? Sahra Işık ne iş yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Sahra Işık kimdir? Survivor Sahra kaç yaşında, nereli? Sahra Işık ne iş yapıyor?
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0