Ebru Gündeş Dubai'de sessiz sedasız evlendi! Gündeş sosyal medya hesabından resmen duyurdu

90'lı yılardan beri şarkılarıyla hafızalara kazınan Ebru Gündeş, özel hayatıyla da sık sık gündemde yer alıyor. Ebru Gündeş'in iş insanı Murat Özdemir'le Dubai'de sessiz sedasız evlendi. Ünlü şarkıcının hiçbir açıklama yapılmadan sessiz düğünü hakkında detaylar ortaya çıkmıştı. Ebru Gündeş, sessizliğini bozdu ve resmen duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2010'da İranlı iş insanı Rıza Sarraf'la evlenen Ebru Gündeş, bu evlilikten kızı Alara'yı kucağına almış ve ardından 2022'de boşanmıştı. Evliliğinin bitmesinden sonra ortak arkadaşları vasıtasıyla iş insanı Murat Özdemir ile tanıştı. 2023'ün sonlarına doğru sık sık Gündeş'in sahnelerine giden ve kendisini yakın takibe alan Özdemir ile Ebru Gündeş'le evlendi. Bu haber magazin gündemine bomba gibi düşerken yeni detaylar ise şaşkınlık oluşturdu.

SESSİZCE EVLENDİ!

Ebru Gündeş’in geçtiğimiz hafta sonu evlendiğini ifade eden Onur Akay, konuya ilişkin çarpıcı detaylar sunmuştu. Ebru Gündeş ve Murat Özdemir’in Dubai'de düğünü olduğunu ve çiftin yakın dostlarının Dubai’ye uçtuğunu belirtilmişti.

Gündeş’in gelinlik giyeceğini de ifade eden Akay, "Sizlere Ebru Gündeş’in Murat Özdemir’le Cumartesi günü gizlice evlendiğini duyurmuştum. Bugün de Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in Dubai’de düğünü var. Ebru’nun ve eşinin yakın dostları ise Dubai’ye uçtu" açıklamasını yapmıştı.

EBRU GÜNDEŞ RESMEN İLAN ETTİ!

Tüm bu sözler sosyal medyada yer alırken ünlü şarkıcıdan hiçbir açıklama gelmemişti. Ünlü çiftin düğün görüntüleri ortaya çıktıktan sonra Ebru Gündeş nihayet sessizliğini bozdu.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir

Sosyal medya hesabından evlendiği haberini duyuran Ebru Gündeş, "Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

Serkan Çayoğlu Mehmet Fetihler Sultanı dizisini izlemeden önce Fatih'in kabrinde dua etti!

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Çayoğlu Mehmet Fetihler Sultanı dizisini izlemeden önce Fatih'in kabrinde dua etti!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Mert 2 ay önce

Mazzzzla helal harama bakmadan nerde iyi terzi bulsa yırtığını diktir yor abla sen işini bilirsin

adil 2 ay önce

7 ye kadar yolu var

Tuna nehri 2 ay önce

Örnek almayız o kadar

Toplam 2 beğeni