Serkan Çayoğlu Mehmet Fetihler Sultanı dizisini izlemeden önce Fatih'in kabrinde dua etti!

Mehmet Fetihler Sultanı dizisi ilk bölümüyle 27 Şubat Salı akşamı TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluştu. Dizinin ilk gösterimini birlikte izleyen dizi ekibi ve oyuncular, gösterimden önce Fatih Sultan Mehmet'in kabrini ziyaret etti. Serkan Çayoğlu, Fatih'in kabrinde dua etti.

TRT 1 sevilen dizileriyle her güne damgasını vurmaya devam ediyor. TRT ekranlarının yeni dizisi Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatan hikayesiyle Mehmet: Fetihler Sultanı dizisi, 27 Şubat Salı akşamı izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle büyük ilgi toplayan dizi oyuncuları da, Fatih Sultan Mehmet'in kabrini ziyaret ederek dua etti.

Mehmet Fetihler Sultanı dizisi

Mehmet Fetihler Sultanı dizisi

SERKAN ÇAYOĞLU FATİH'İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Mehmet: Fetihler Sultanı dizisi ekibi ve oyuncuları, dizinin ilk gösterimini birlikte izlediler. Gösterimden önce bütün ekip, Fatih Sultan Mehmet'in Fatih Camii'nde bulunan türbesini ziyaret ettiler. Dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu da ekiple beraber Fatih'in kabrini ziyaret ederek, Fatih'e dua etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sinan Albayrak’tan Filistin’e destek mesajı: Gazze bizim ahlakımızdır

Ebru Gündeş Dubai'de sessiz sedasız evlendi! Gündeş sosyal medya hesabından resmen duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş Dubai'de sessiz sedasız evlendi! Gündeş sosyal medya hesabından resmen duyurdu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

AKSARAYLI 68 2 ay önce

Değerli Mehmet Fetihler Sultanı Dizisi Yönetmen ve ekibine çok teşekkür ederim güzel ve kaliteli bir dizi olmuş emeği geçenlere çok çok teşekkür ederim ama diziyi izlerken iki sahne varki beni hayal kırıklığına uğrattı. Sizlerden isteğim bu konuda daha hassas ve duyarlı olunması 1. Sultan Mehmet'in savaş esnasında kaskını çıkarıp yere attı çok üzüldüm çünkü kaskında ALLAH yazıyor Rabbimin ismi yerde olmamali 2. Sultan Mehmet tam yeniçerileri bastırmak için harekete geçtiğinde Babası Murat Han geliyor İtaat ediyor yine aynı şekilde kaskını çıkarıp yere bırakıyor içim acıdı ALLAH lafzı ayak seviyesinde olmamalı

yusuf 2 ay önce

Dizide oynayan şahısların yüzde sekseni dinden,namazdan niyazdan uzak kişiler.devler kanalı böylelerini zengin ediyor.hiiiç tarihle alakası olmayan seneryo yazılıyor.bu yüzden hiiç izlemem.

Misafir 2 ay önce

İyi tarih uydurmuşlar dizide fatih Sultan Mehmedi ve Kara Halil Paşayı, savaşı yönetmeyi bıraktırıp en alt rütbedeki asker gibi savaştırdılar, komedi dizisi çekin daha iyi yahu

BEYTULLAH 2 ay önce

helal olsun ALLAH senden razı olsun

fatih 2 ay önce

TUTMAZ BU DİZi