Yaşar Alptekin'in cuma vaazı verdiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu!

Bir dönem ekranların aranan yüzü manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, kariyerine son vermiş ve maneviyata yönelmişti. Uzun süredir gözlerden ırak, kendi halinde yaşayan Alptekin'in Eminönü'nde Marputçular Camii'nde vaaz verdiği görüntülerle gündeme geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönem ekranların aranan yüzü manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, kariyerine son vermiş ve maneviyata yönelmişti. Uzun süredir gözlerden ırak, kendi halinde yaşayan Alptekin, geçtiğimiz aylarda Nadire Tunca ile evliliğiyle konuşulmuştu. Alptekin, şimdi de Eminönü'nde Marputçular Camii'nde vaaz verdiği görüntülerle gündeme geldi.

YAŞAR ALPTEKİN CUMA VAAZI VERDİ

Bir dönemin ünlü mankeni Yaşar Alptekin, muhafazakar hayata geçiş yaparak şaşırtmıştı. Geçtiğimiz aylarda görücü usulü evliliğiyle gündeme gelen ünlü isim, şimdi de vaaz verdiği video ile konuşuluyor. Yaşar Alptekin, Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde cuma vaazı verdi.

Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş'ü ifşa etti! Yönelttiği iddialar ortalığı karıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş'ü ifşa etti! Yönelttiği iddialar ortalığı karıştırdı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

fahri 2 ay önce

Allah razı olsun. Güzelliğini Allah baştan vermiş, kendisi de vereni inkar etmemiş. Allah ilmini yolunu açık eylesin. Amin.

Toplam 1 beğeni

Kızılelma 2 ay önce

Hay ALLAH Senden Razı Olsun.

Toplam 1 beğeni

Hedefim Kızılelma 2 ay önce

Hidayette bir nasip işidir.

Toplam 1 beğeni

Safa 2 ay önce

Neden herkes onu konuşsun ? On seneyi geçti ! Yeni bişey yok köpürtmeyin !!!

Toplam 1 beğeni

Asım 2 ay önce

Ha, iyi, Maşallah. Geçerken uğrar vaazlarını da dinleriz İnşallah.

Yorumların Tümünü Okuyun