Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş'ü ifşa etti! Yönelttiği iddialar ortalığı karıştırdı

Wilma Elles, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan sevilen dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizinde oynadığı Caroline rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Elles, eski eşiyle aralarında patlak veren nafaka sorununa ilişkin şoke eden iddialar ortaya attı.

Başka kültürlere olan ilgisiyle ve özellikle Türkiye sevgisiyle bilinen Wilma Elles, 2016 yılında Türk vatandaşlığı aldıktan sonra Aslı ismini almış ve kariyerini Türkiye'de de devam ettirmiştir. Oyunculuğun yanı sıra müzik kariyeri de olan Elles, 2022'den beri Avukat Mehmet Şah Çelik'le evlidir. Ünlü oyuncu eski eşi Kerem Göğüş ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı, Elles'in ifşası ortalığı karıştırdı.

Wilma Elles eşi ve çocukları

Wilma Elles eşi ve çocukları

WILMA ELLES'DEN ESKİ EŞİ KEREM GÖĞÜŞ HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

2014-2019 yılları arasında 5 yıl boyunca iş insanı Kerem Göğüş'le birliktelik yaşan Wilma Elles, bu ilişkiden ikiz çocuklar dünyaya getirmişti. Sonrasında Avukat Mehmet Şah Çelik'le evlenen ve 3. bebeğini kucağına alan Elles, eski eşi hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı. Eski çiftin arasında nafaka sorunu patlak verdi.

Wilma Elles

Wilma Elles

Kerem Göğüş, Elles'in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu gerekçe göstererek ödediği 1500 euro nafakanın kaldırılmasını talep etti. Mahkemeye başvuran Göğüş, nafakanın kaldırılmasını aksi halde 4 bin TL'ye düşürülmesini istedi. Göğüş, çocukların İstanbul'da yaşadığının göz önünde bulundurularak nafakanın Türk lirası cinsinden ödenmesine karar verilmesini beyan etti.

Wilma Elles eski eşini ifşa etti

Wilma Elles eski eşini ifşa etti

Elles ise, sosyal medya hesabından eski eşini ifşa ederek, "Kerem Göğüş hiçbir zaman bir kuruş nafaka ödemedi. Onun bir ödeme alışkanlığı yok. İcra listesinde 245 TL elektrik borcu bile yazıyor. Para kazanıyor ama kendi çocuklarına bir tane kıyafet bile yıllarca almadı..." dedi.

Yaşar Alptekin'in cuma vaazı verdiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yaşar Alptekin'in cuma vaazı verdiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu!
Yönetmen Ken Loach'tan "Gazze'de Katliamı Durdurun" çağrısı! BAFTA ödül töreninde...

İLİŞKİLİ HABER

Yönetmen Ken Loach'tan "Gazze'de Katliamı Durdurun" çağrısı! BAFTA ödül töreninde...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0