Yönetmen Ken Loach'tan "Gazze'de Katliamı Durdurun" çağrısı! BAFTA ödül töreninde...

2024 İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödül töreninde kırmızı halıda poz veren İngiliz yönetmen Ken Loach, tüm dünyaya "Gazze'de Katliamı Durdurun" çağrısında bulundu.

İngiliz yönetmen Ken Loach, 2024 BAFTA ödül töreninde, İsrail'in Filistin'e saldırılarını durdurması mesajı verdi. Suriyeli mültecileri konu alan 'The Old Oak' filmi ile yarışan Loach, ödül töreninde 'Gazze Katliamı Durdurun' yazılı pankartın yanında poz verdi.

KIRMIZI HALIDA POSTERLE POZ VERDİLER

Suriyeli mültecileri konu alan "The Old Oak" filmi ile 2024 BAFTA'da yarışan Loach, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Royal Albert Hall'da yapılan ödül töreni sırasında kırmızı halıda, filmin yazarı Paul Laverty tarafından tutulan "Gazze : Katliamı Durdurun" yazılı pankartın yanında poz verdi. BAFTA ödüllü film yapımcısı Rebecca O'Brien da söz konusu pankart ile poz verenlerden biri oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yaşar Alptekin'in cuma vaazı verdiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu!

Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş'ü ifşa etti! Yönelttiği iddialar ortalığı karıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş'ü ifşa etti! Yönelttiği iddialar ortalığı karıştırdı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0