Simge Sağın'dan gündem olacak itiraf! "5-6 yıldır botokssuz yaşayamıyorum"

Şarkıcı Simge Sağın, Demet Akalın ile Jess Molho’nun sunduğu ‘Demet ve Jess'le Gel Konuşalım’ programında gündem olacak itiraflarda bulundu. Kendi hakkında detaylar veren Simge Sağın, botokssuz yaşayamayacağını söyledi. Ufak dokunuşlar yaptığını söyleyen Simge Sağın, 5-6 yıldır botoks işlemlerine devam ettiğini ifade etti.

"Aşkın Olayım" şarkısı ile büyük kitlelere hitap eden Simge Sağın, katıldığı programda özel hayatı  hakkında itiraflarda bulundu. Bu yıl kendisini çok iyi hissettiğini ve imkanı olsa hep 42 yaşında sabit kalmak istediğini söyleyen Simge Sağın hayatında kimse olmadığının da altını çizdi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Simge Sağın, botoks hakkında da açıklamalarda bulundu. 5-6 yıldır düzenli botoks yaptığını ifade eden Sağın, hayranlarını şaşırttı.

BOTOKSSUZ YAŞAYAMIYORUM

Jess Molho’nun "Sen botoks yaptırıyor musun?" sorusu karşısına ise bir itirafta bulunan Simge Sağın, "Ufak dokunuşlar yaptırıyorum. 5-6 yıldır botokssuz yaşayamıyorum. Mümkün değil. Çok seviyorum. Hem baş ağrısına da iyi geliyor" açıklamasını yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rusya'da Burak Özçivit rüzgarı! Böyle bir karşılanma görülmedi

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0