Köy hayatını tercih etmişti! Tarık Tarcan'dan yıllar sonra gelen Mehmet Ali Erbil itirafı

Gözlerden uzak bir yaşam süre Tarık Tarcan bir dönem Çarkıfelek yarışmasının sevilen sunucusuydu. İstanbul'u terk ederek köy hayatını tercih eden usta sanatçı yıllar sonra ortaya çıktı. Tarcan'ın yıllar sonra gelen Mehmet Ali Erbil itirafı gündem oldu.

90'lı yıllara damga vuran isimler arasında yer alan Çarkıfelek'in ilk sunucusu olarak hafızalarda yer aldı. Uzun yıllar Çarkıfelek'te boy gösteren Tarık Tarcan şöhreti bırakıp, 30 yıl önce İstanbul’u terk etti. Antalya'ya yerleşen ünlü sunucu günler sonra ortaya çıktı. Mehmet Ali Erbil ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Tarık Tarcan İstanbulİLİŞKİLİ HABERTarık Tarcan İstanbul'u terk etti! Köy hayatını tercih eden oyuncunun son hali

Enver Aysever'e konuk olan Tarcan itirafıyla dikkat çekti. "Çok para kazanmadım" diye konuşan Tarık Tarcan, programda "Para kazanmadım çok az rakamlara o işi yapmıştım ama tabii televizyon da beni çok önemli yerlere getirdi. Daha sonra özel kanallar daha çok gelişmeye yeni yarışmalar üremeye başlayınca biz de reyting düşükleri yaşamaya başladık." dedi ve şunları söyledi

"ŞARLATAN KOMİKLİK YAPAR MISINIZ?"

"Sonrasında bana dediler ki 'Tarık bey siz oyuncusunuz biraz böyle şarlatan komiklik falan yapar mısınız?' dedi, ben oyuncuyum yaparım ama tarzım değil onun
için ben bu işi bırakayım dedim. Bıraktım sonra bu işe çok yakışan Mehmet Ali Erbil bu işi götürdü o anlamda götürdüğünü çok iyi biliyoruz. Toplum böyle istiyor."

Tarık Tarcan Mehmet Ali Erbil'in kendisini bir kere olsun yayına çağırmadığını söyleyerek "Türk televizyonu böyle yayıncılığı ve böyle sunuculuğu ahlak olarak etik değerler olarak kabul etmemesi reddetmesi gerekirken neler yaşandı neler reyting alma adına..." dedi.

Doktorlar'ın Ela'sı olarak gönüllere taht kurmuştu! Yasemin Özilhan'ın kombini hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Doktorlar'ın Ela'sı olarak gönüllere taht kurmuştu! Yasemin Özilhan'ın kombini hayrete düşürdü
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer köye yerleşti! Ünlü çift Kurt Efe'yi köyde büyütecek

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer köye yerleşti! Ünlü çift Kurt Efe'yi köyde büyütecek

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0