Engin Altan Düzyatan'dan dikkat çeken itiraf! "Bana bir tek David Beckham benziyor"

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan itirafıyla gündem oldu. Düzyatan, "Bana benzeyen birileri olursa ben de oynamak isterim ama bana bir tek David Beckham benziyor onu da biz yapmayız" dedi.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu itiraflarıyla çok konuşuldu.  Biyografik filmler hakkında konuşan Düzyatan "Bana benzeyen birileri olursa ben de oynamak isterim."  ifadelerini kullandı.

"BANA BENZEYEN BİRİ OLURSA OYNAMAK İSTERİM"

Ülkemiz sineması son yıllarda biyografik filmleri beyazperdeye yoğun olarak yansıtmaya başladı. Konuyla ilgili konuşan oyuncu; "Bana benzeyen birileri olursa ben de oynamak isterim ama bana bir tek David Beckham benziyor onu da biz yapmayız" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünyayı gezen bir gezgin Afrika'dan Kur'an sesini paylaştı! Dinleyenler mest oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer köye yerleşti! Ünlü çift Kurt Efe'yi köyde büyütecek

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer köye yerleşti! Ünlü çift Kurt Efe'yi köyde büyütecek

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hasan Göktaş 2 ay önce

Bizim beyimiz daha yakışıklı maşallah.