Cengiz Kurtoğlu hayranı Down sendromlu Ecem Balkan'ın hayalleri gerçek oldu!

Cengiz Kurtoğlu'nun büyük bir hayranı olan Down sendromlu Ecem Balkan'ın hayali gerçek oldu. Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, genç kızı Cengiz Kurtoğlu'yla görüştürdü ve kendisine çeşitli hediyeler verdi.

Bugüne dek birçok unutulmaz eserle hafızalarda yer edinen Cengiz Kurtoğlu, down sendromlu hayranına yaptığı jestle sevenlerinden takdir topladı. Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı ile bir araya gelen down sendromlu Ecem Balkan, Arıcı'ya en sevdiği sanatçının Cengiz Kurtoğlu olduğunu söyledi. Genç kızın hayalini gerçekleştirmek isteyen Emniyet Müdürü Arıcı, zaman kaybetmeden Kurtoğlu ile iletişime geçti.

İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı'nın aracılığıyla Cengiz Kurtoğlu ile görüntülü konuşan down sendromlu genç kızın mutluluğu yüreklere dokundu. Görüşme sırasında en yakın zamanda Çanakkale'ye gelerek Balkan ile bizzat görüşeceğini vurgulayan Kurtoğlu, Balkan'a şarkı söylemeyi ihmal etmedi.

"KARDEŞİMİZİN ÜNLÜ SANATÇIYA HAYRANLIĞINI DUYUNCA KENDİSİNİ ARADIM"

Konu hakkında konuşan İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, şu ifadelere yer verdi:

"Tesadüfen öğrendik Ecem kardeşimizin Cengiz Kurtoğlu sanatçımıza olan hayranlığını. Cengiz Kurtoğlu hepimizin tanıdığı, Türk halkının gönlünde taht kurmuş, gönül adamı. Kardeşimizin ona olan hayranlığını duyunca kendisini aradım. O da kendisine yakışan bir şekilde 'Ne demek müdürüm, mutlu olurum. Hatta en kısa sürede oraya geleceğim. Kardeşim için özel olarak şarkı söyleyeceğim' dedi. Burada esas teşekkürü hak eden Cengiz Kurtoğlu hakikaten. Sizlerin aracılığınızla teşekkür ediyorum."

Ecem Balkan'a çeşitli hediyeler veren Emniyet Müdürü Arıcı'nın bu hareketi sosyal medyada alkış topladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dünyayı gezen bir gezgin Afrika'dan Kur'an sesini paylaştı! Dinleyenler mest oldu

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Taner Ölmez'den isim açıklaması! İlk kez anlattı

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Taner Ölmez'den isim açıklaması! İlk kez anlattı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0