İkinci kez baba olmaya hazırlanan Taner Ölmez'den isim açıklaması! İlk kez anlattı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra albüm çalışmalarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Taner Ölmez, bu kez 'Hayatla Barış' filminin galasıyla dikkatleri üzerine topladı. Filmin yapımına ve hikayesine dair verdiği röportaj sırasında aile hayatından da bahseden ünlü oyuncu, ikinci kez baba olmak için gün saydığını belirterek yaşanan isim telaşından bahsetti.

Mucize Doktor dizisindeki 'Ali Vefa' rolü ile izleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu Taner Ölmez, geçtiğimiz aylarda müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. İkinci defa baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncu, başrolünü oynadığı Hayatla Barış filminin röportajı sırasında doğacak çocuğunun ismini ilk kez açıkladı. 

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu

UZUN ZAMAN SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER!

28 Haziran 2021'de sade ve zarif bir düğün ile dünyaevine giren Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti 2022'nin mart ayında ilk kızları Zeynep'i kucaklarına alarak ilk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Şimdilerde ikinci kez anne ve baba olmaya hazırlanan ünlü çift, uzun zamanın ardından Hayatla Barış filminin galasında ilk kez görüntülendi. 

Taner Ölmez

Taner Ölmez

KIZLARININ İSMİNİ KENDİSİ SEÇMİŞTİ!

Röportajı sırasında ikinci bebeklerinin ismi için seçimi eşi Ece Çeşmioğlu'na bıraktığını dile getiren Taner Ölmez, kızlarının ismini kendinin seçtiğini ikinci çocukları için de isim seçimini eşinin yapmasını istediğini aktardı. İkinci kez baba olmasına günler kala heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadığını ifade eden ünlü oyuncu, ikinci bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. İsim seçimlerinde eşinin henüz net bir karara varamadığını dile getiren Taner Ölmez, gelen ısrarlar üzerine oğulları için 'Hazar' isminin olabileceğini duyurdu. 

Taner Ölmez

Taner Ölmez

ANLAMI MERAK KONUSU OLDU!

Röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra hızla yayılan isim, sosyal medyada büyük beğeni aldı. Ünlü çiftin oğulları için düşündüğü 'Hazar' isminin  'Barış, sulh ve huzur' anlamlarına geldiği öğrenildi. 

Cengiz Kurtoğlu hayranı Down sendromlu Ecem Balkan'ın hayalleri gerçek oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Cengiz Kurtoğlu hayranı Down sendromlu Ecem Balkan'ın hayalleri gerçek oldu!
Yasemin Özilhan'ın kızları sosyal medyada gündem oldu! Yüzlerini göstermiyordu

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan'ın kızları sosyal medyada gündem oldu! Yüzlerini göstermiyordu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

cesaret 2 ay önce

Ben olsam Ali Vefa koyardım

Tepki 2 ay önce

İnançsızların isminden bize ne..!