Ünlü şarkıcının konserinde büyük olay çıktı! Seyirciler sahneden indirdi

Dün akşam Antalya'da sahneye çıkan şarkıcı Nev, sahnede şarkıları söyleyemediği iddiası ile seyirciler tarafından tepki gördü. Seyircilerin "İn ağabey aşağı" demesinin üzerine sinirlenen Nev "Çok özür dilerim, bir daha gelirsem namert çocuğuyum" diye tepki gösterdi.

Şarkılarıyla dilden dile dolaşan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Nev,  dün akşam Antalya'da verdiği konserde olay çıktı. Ünlü şarkıcıya sahnede şarkıları söyleyemediği iddiasıyla seyirciler tepki gösterdi. Konuşmakta dahi zorlanan şarkıcı, görevli yardımıyla sahneden indirildi.

SAHNEDEN İNDİRDİLER

Bir mekanda dinleyicilerle buluşan Nev, şarkıları söyleyemediği iddia edildi. Şarkıcının performansından rahatsız olan seyirciler "İn ağabey aşağı" diyerek tepki gösterdi. Araya giren görevli ise şarkıcıyı uyarırken tartışma büyüdü. Seyircilerden özür dileyen Nev, "Çok özür dilerim, bir daha gelirsem namert çocuğuyum" dedi. Görevlinin yardımıyla sahneden inmeye çalışan Nev, "Her şeyin parasını ben ödeyeceğim" derken bir kişinin "Terbiyesiz" diye bağırmasıyla geri dönerek tepki gösterdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünyayı gezen bir gezgin Afrika'dan Kur'an sesini paylaştı! Dinleyenler mest oldu

Gökhan Özen'den Sağım Solum Aşk rüzgarı! Klip çekimleri Los Angeles'ta gerçekleştirildi

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Özen'den Sağım Solum Aşk rüzgarı! Klip çekimleri Los Angeles'ta gerçekleştirildi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0