Gökhan Özen'den Sağım Solum Aşk rüzgarı! Klip çekimleri Los Angeles'ta gerçekleştirildi

Türkiye'ye döndükten sonra konserlerine aralıksız devam eden ünlü şarkıcı Gökhan Özen, uzun zamandır yeni şarkı bekleyen hayranlarına sürpriz yaparak "Sağım Solum Aşk"ı müzikseverlerle buluşturdu. Ünlü isim, parçaya kendisi yönetmenliğinde Los Angeles'ta klip çekti.

"Aramazsan Arama", "Benim İçin N'apardın", "Civciv" ve "Dayanamam" gibi birbirinden hit parçalarla 2000'li yıllara damga vuran Gökhan Özen, kariyerinin zirvesindeyken bir anda her şeyi geride bırakarak Los Angeles'a taşınmış ve kendisine gözlerden uzak bir hayat kurmuştu.

Gökhan Özen

Gökhan Özen

"SAĞIM SOLUM AŞK" MÜZİK LİSTELERİNİ SALLADI

7 yılın sonuna Türkiye'ye kesin dönüş yapan Özen, hiç vakit kaybetmeden yeni parçasını sevenleriyle buluşturdu. Sözü, bestesi ve düzenlemesi kendisine ait olan "Sağım Solum Aşk" parçasını büyük bir titizlikle hazırlayan Özen, klip çekimi için Los Angeles'ı tercih etti.

Gökhan Özen yeni şarkısı

Gökhan Özen yeni şarkısı

15 saatte 20 kişilik bir ekiple gerçekleştirilen klibini yakın zamanda paylaşacak olan Özen, "Yurduma dönüşümün ardından başlayan Türkiye turnemiz devam ederken yeni şarkımı da sevenlerimle paylaşıyorum. Bununla da kalmayıp yeni şarkılarımı da hızla paylaşacağım" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tuzla Belediyesi, efsane futbolcuları gençlerle buluşturdu!

Ünlü şarkıcının konserinde büyük olay çıktı! Seyirciler sahneden indirdi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcının konserinde büyük olay çıktı! Seyirciler sahneden indirdi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

müslüm baba 2 ay önce

yüzü gözü botoksla sonrada güneş gözlüğü takmak zorunda kal..akıl işi değil valla