Bu kez oyunculuğuyla gündemde! Bergüzar Korel'in o sahnesi olay oldu

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, bu kez yer aldığı bir sahne ile dikkatleri üzerine topladı. Ünlü oyuncu, rolüyle adeta sahneye imzasını attı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde internet üzerinden yayınlanan Düğüm dizisiyle gündem oldu. Olay örgüsü ve başarılı oyuncu kadrosuyla oldukça yoğun ilgi gören dizide Bergüzar Korel'in sahnesi, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından internette yayınlandı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler üzerine Bergüzar Korel sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu.  

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

DİZİ İÇİN İMAJINI DEĞİŞTİRMİŞTİ!

Yıllar önce İngiltere'ye yerleşen Bergüzar Korel, son zamanlarda yalnızca yer aldığı projeler için Türkiye'ye geliyordu. En son dijital platformlar üzerinden yayınlanan Düğüm dizisinde rol alan ünlü oyuncu, özellikle dizideki rolü için yaptırdığı imaj değişikliği ile sık sık yakın arkadaşı Esra Erol'a benzetilmişti. 

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

"OYUNCULUKTA ZİRVE YAPTI!"

23 Şubat tarihinde yayınlanan dizide başrol oyuncusu olarak yer alan ünlü oyuncu, dizideki sahnesi üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı. Ünlü oyuncuya 'Oyunculuk böyle bir şey' , 'Bergüzar Korel oyunculuğunun zirve yaptığı sahne' , 'Harikaydı, devamını sabırsızlıkla bekliyorum' şeklinde binlerce yorum geldi. 

İşte, bahsi geçen o sahne...

Canım Türkiye'm diyen Şahan Gökbakar'a soğuk duş etkisi: İsviçre'ye mi çalışıyor?!

İLİŞKİLİ HABER

Canım Türkiye'm diyen Şahan Gökbakar'a soğuk duş etkisi: İsviçre'ye mi çalışıyor?!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0