Taner Ölmez'den dikkat çeken açıklama! "Zengin bir ailenin çocuğu değilim"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra albüm çalışmalarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Taner Ölmez, geçtiğimiz haftalarda galası düzenlenen 'Hayatla Barış' filmiyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu bu kez bir televizyon programına konuk oldu. Program sırasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan ünlü oyuncu, aile hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mucize Doktor dizisindeki 'Ali Vefa' rolü ile izleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu Taner Ölmez,  geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin sunumuyla NTV ekranlarında yer alan Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Şimdilerde ikinci kez baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncu, aile hayatına dair yaptığı açıklamalar üzerine sosyal medyada gündem oldu. 

Taner Ölmez ve kızı

Taner Ölmez ve kızı

"EVDEN ÇIKAMIYORSUN"

Açıklamaları sırasında kız babası olmanın tehlikeli bir durum olduğundan bahseden ünlü oyuncu; "Evden çıkamıyorsun, Ben birkaç aydır kızımla yatıyorum bir de, artık başka bir seviye olmaya başladı.  Gece yarısı uyanıp, kafayla bana dalıyor 'baba şu' diyerek su istiyor.  Suyunu veriyorum, normalde erken kalkan bir çocuk olmasına rağmen, benimle birlikte daha fazla uyuyor, annesi de bu durumdan razı." şeklinde konuştu. 

Taner Ölmez

Taner Ölmez

"ZENGİN BİR AİLENİN ÇOCUĞU DEĞİLİM"

Kişisel hayatında lüks düşkünlüğü olmadığını dile getiren Taner Ölmez, oyuncular hakkında sahip olunan yanılgılara dikkat çekti. Taner Ölmez; "Zengin bir ailenin çocuğu değilim; zevk aldığım yerler makul yerlerdir. Fiyatı çok fazla geliyorsa beğendiğim bir şeyi ya almam ya da indirime girmesini beklerim ve bundan da mutsuz olmam. Telefon değiştirmek için bozulmasını beklerim. Ama eşim çocuğumun fotoğrafını çekecek, ona en iyi telefonu alırım." dedi. Programın yayınlanmasından kısa bir süre sonra açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, sosyal medyadan adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yargıtay'dan emsal karar: Sahte rapora hapis cezası!

İLİŞKİLİ HABER

Yargıtay'dan emsal karar: Sahte rapora hapis cezası!
Ghassan Massoud'dan Mehmed: Fetihler Sultanı paylaşımı! Diziyi böyle anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Ghassan Massoud'dan Mehmed: Fetihler Sultanı paylaşımı! Diziyi böyle anlattı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

vatandaş 1 ay önce

onu yapmam bunu almam merak etme hepsini yapmakve almak için bir kulp bulursun o martavalları başkasına yuttur