Ghassan Massoud'dan Mehmed: Fetihler Sultanı paylaşımı! Diziyi böyle anlattı

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanlarıyla sık sık gündeme gelen Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi, bu kez dünyaca ünlü oyuncusu Ghassan Massoud ile gündeme geldi. Dizide Ebu Eyyûb el-Ensarî karakteriyle yer alan ünlü oyuncu, dizinin yayın gününde hayranlarına bir video mesaj bıraktı.

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' için geri sayım devam ederken projede Ebu Eyyûb el-Ensarî karakteriyle yer alan dünyaca ünlü oyuncu Ghassan Massoud, yayınladığı bir video mesaj ile dikkatleri üzerine topladı. 

 Mehmed Fetihler Sultanı dizisi Ghassan Massoud

Mehmed Fetihler Sultanı dizisi Ghassan Massoud

TRT'Yİ TEBRİK ETTİ!

Kingdom of Heaven (Cennetin Krallığı) ve Pirates of the Caribbean (Karayip Korsanları) gibi dünyaca bilinen büyük prodüksiyonlu sinema filmlerinde aldığı önemli roller ile büyük beğeni toplayan Ghassan Massoud mesajı sırasında diziye imza attığı için TRT'yi tebrik ederek hayranlarına samimi açıklamalarda bulundu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan video mesaj üzerine Ghassan Massoud sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

İşte Ghassan Massoud’un açıklaması;

"Bu özel gecede yanınızda olmayı umuyordum ama maalesef Suriye dışında yoğun bir program yürüttüğüm için programım bana engel oldu, bunun için çok üzgünüm.

Şunu söylemeliyim, hakikaten Peygamber Efendimiz (SAV)'in Konstantiniyye'nin fethini müjdesini taşıyan büyük sahabe Ebu Eyyûb el-Ensari'nin karakterini canlandırmak harika ve özel bir şeydi.

Sanat hayatımda televizyonda ya da sinemada canlandırdığım birçok İslami karakter var, bunlardan belki de en öne çıkanı ilk Raşidin halifesi Ebubekir es-Sıddik karakteri ve Hollywood'da canlandırdığım ve Batı toplumu ve genel olarak dünyada büyük etkisi olan Selahaddin El-Eyyubi karakteridir.

Şimdi de Ebu Eyyûb El-Ensari karakterini canlandırmaktan onur duydum ve bunun arzu edilen etkiyi ve iyiliği bulacağını tüm kalbimle umuyorum.

Bu vesileyle, güçlü bir hükümdar ve lider olarak yeni bir çağ açan büyük sultan Fatih Sultan Mehmet Han’ı konu alan bir dizi yapmanın muhteşem bir başarı olduğunu ve İslam milletinin tarihi boyunca büyük liderlere mutlaka sahip çıkmamız gerektiğini söylemek istiyorum.

Bu dev projeden dolayı TRT 1 kanalı yetkililerini ve Miray Yapımı tebrik ediyorum. Harika bir fırsattı ve inşallah en kısa zamanda buluşmamızı tüm kalbimle diliyorum.

İyi Akşamlar Türkiye."

Taner Ölmez'den dikkat çeken açıklama! "Zengin bir ailenin çocuğu değilim"

İLİŞKİLİ HABER

Taner Ölmez'den dikkat çeken açıklama! "Zengin bir ailenin çocuğu değilim"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0