Ali Atay "Ben Leyla'mı buldum" demişti! Hazal Kaya ilk kez konuştu

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz haftalarda eşi Ali Atay'ın verdiği bir röportaj ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Geçtiğimiz günlerde bir markanın lansmanında görüntülenen ünlü oyuncu, eşi Ali Atay'ın röportajı üzerine konuştu.

En son Pera Palas'ta Gece Yarısı adlı dijital bir projede yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya, kızı Leyla Süreyya'nın doğumunun ardından oyunculuk kariyerine ara vermişti. Aile hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde eşi Ali Atay ile birlikte marka elçisi olduğu Bepanthol Baby’nin ürün lansmanına katıldı. Organizasyon sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, eşi Ali Atay'ın bir röportajı sırasında söylediği "Ben Leyla'mı buldum" açıklaması üzerine ilk kez konuştu. Hazal Kaya, "Mecnun’unuzu buldunuz mu?" sorusuna yanıt verdi. 

Ali AtayİLİŞKİLİ HABERAli Atay'dan Hazal Kaya itirafı! Yıllar sonra ilk kez anlattı

"BEN LEYLA'MI BULDUM" DEMİŞTİ!

Geçtiğimiz haftalarda  Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programına konuk olan Ali Atay, Hazal Kaya'yla olan evliliklerine dair konuşmuştu. Açıklamaları sırasında "Ben Leyla’mı gerçekten buldum." diyen Ali Atay, sosyal medyadan büyük beğeni toplamıştı. Bu kez Hazal Kaya anlattı. 

Hazal Kaya ve Ali Atay

Hazal Kaya ve Ali Atay

"BEN İLK GÜNDEN BULDUM"

Ürün lansmanı öncesinde hakkında merak edilenleri yanıtlayan Hazal Kaya basın mensuplarının 'Mecnun’unuzu buldunuz mu?' sorusu üzerine samimi açıklamalarda bulundu. Hazal Kaya; "Tabii canım. Ben ilk günden buldum. Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp konuyu kapattım." dedi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler üzerine Hazal Kaya'nın samimi tavrı ve söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Ünlü çift, adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Alain Delon silah tutkusunun dozunu fazla kaçırdı! Evinden onlarca silah ve mermi ele geçirildi

İLİŞKİLİ HABER

Alain Delon silah tutkusunun dozunu fazla kaçırdı! Evinden onlarca silah ve mermi ele geçirildi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Sinan 2 ay önce

Bepanthol reklamı iyi olmuş.

amca 2 ay önce

Ne güzel Allah bi yastıkta kocatsın İnşallah