Kraliyet Ailesi'ndeki şüpheli ölüm: Thomas Kingston hayatını kaybetti!

Kral Charles'ın kuzeni Lady Gabriella'nın eşi Thomas Kingston, henüz 45 yaşında yaşamını yitirdi. Evinde ölü olarak bulunan Kingston'ın ani ölümü, Kraliyet Ailesi'nde büyük bir şoka neden oldu. İlk yapılan açıklamada "feci bir kafa travması" sebebiyle hayatını kaybettiği belirtilen Kingston'ın baş ucunda bulunan silah ortalığı karıştırdı.

2022 tarihinde yaşama gözlerini yuman İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in kuzeni Kent Prensi Michael'in damadı Thomas Kingston, erken yaşta hayatını kaybetti. 25 Şubat Pazar akşamı ülkenin güneybatısında bulunan Gloucestershire'daki bir adreste ölü bulunan 45 yaşındaki Kingston'ın ölümünde herhangi bir şüpheli durum olmadığı aktarıldı.

Thomas Kingston ve eşi Lady Gabriella

Thomas Kingston ve eşi Lady Gabriella

YENİ AÇIKLAMA ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Ancak adli tabiplikten yapılan açıklamaya göre Kingston'ın "feci bir kafa travması" sebebiyle hayatını kaybettiği ve cesedinin yanında bir silahla bulunduğu ve ölümünün intihar olduğu açıklandı.

KRAL VE KRALİÇE BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLAMIŞTI

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre; İngiltere Kralı III. Charles ve eşi Kraliçe Camilla'nın 'çok sevilen aile üyeleri için tuttuğu yasta Kent Prensi Michael ve Prenses ile onu tanıyan herkesle birlikte olduğu' ve Kral'ın acılı aileye "en içten düşüncelerini ve dualarını" ilettiği belirtildi.

 

Devonport Capital isimli özel şirkette müdür olan Thomas Kingston, 2019'da Windsor Kalesi'ndeki St. George Şapeli'nde Lady Gabriella bir ömür boyu mutluluğa "evet" demişti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Katar Prensi Paris'teki malikanesinden çıkarken görüntülendi! 10 milyon dolarlık...

İtalya Gazze için tek yürek oldu: İnsanlık tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir utanç!

İLİŞKİLİ HABER

İtalya Gazze için tek yürek oldu: İnsanlık tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir utanç!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0